knäppis dag

haha knasig dag som 17 idag ;d
Vi skulle igentligen ha lunch, matte, idrott och musik efter arbetspasset. Men läraren vi brukar ha i matte och idrott var sjukis, och våran vikarie var också sjuk. Så då sa lärarna att vi skulle åka till fotbollen som spelades av skollaget och bli avprickade av en lärare för att sen åka tillbaka till skolan och ha musik. (vi hadde alltsåmer än 3 timmars håltimme mellan arbetspassett och musiken. Men sen när vi kom till fotbollen så slutade matchen precis, och då var det mer än 2 timmars håltimme kvar. Men så sa våran lärare att vi skulle strunta i musiken och åka hem istället. Och då hade jag och patrik, smarta som vi är kvar våra väskor i skolan. Så vi fick ta bussen till stan och byta till bussen som går till skolan för att skynda oss som fan och hämta väskorna och hoppa på samma buss tillbaka till stan igen. Sen när vi kom till stan så var det 1 timma kvar tills bussen gick, så då gick vi till mcd och åt och sen satte vi oss på krämaren i en halvtimme och trakasserade en försäljare. Haha, hon vart så hårt dissad av en tant och vi skratta som fan åt henne och hon börja också skratta, och sen sa hon "men försök att sälja själva då!" och så skratta vi och gick därifrån, mihih.

Haha det va en tjej som skulle betala också och så började hennes barnvagn rulla iväg så hon fick springa efter den, haha!

Och så va de en nussegubbe med rullator som körde assnabbt rakt in i ett bord, och patrik och jag kunde inte hålla oss för skratt och kännde oss skit taskiga ^^ Stackars bubben.. Hahaha. Ja de va minsann en rolig knasig dag ;) Sammanlagt har jag åkt buss 9 ggr idag. kul! Jajaja, slutbabblat! ;d Tänkte väll komma med nått litet tips sen också, men det får nog bli lite senare. Nu måsste jag äta.
Sssshejk med mousimell! ♥


Kommentarer
Postat av: johanna

vilken busig dag hörru xD <3

2008-10-22 @ 22:09:25
URL: http://johannna.johansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0