little too late..

Okei, kanske liiiite sent inlägg, men bättre sent än aldrig va? =)
Idag har vi fixat och donat mest hela dagen. Började med att jag fixade klart på mitt rum och jag och min syster fick ut tre stora svarta sopsäckar fulla med kläder från våra garderober, haha! Sen har vi lindat upp en ljusslinga och massa granris i ballkongräcket, bakat knäck och marknadsnogat, gjort ett kollage med bilder osvosv. :)

Kom även på varför man bara äter knäck på julen.. Jo ni förstår att knäcken består mestadels av socker. Man har i masssssa sirap och socker och sen grädde på det.. Känns väll inte sådär jättebra, men det är det värt för julen är fan ingen jul utan knäck!

Idag (klockan är efter 12) är det första advent också! Och jag har allt sättit upp ljusstaken (som jag tog ner igår från förra julen) i fönstret igen, haha! Men jag tycker det är så sorgligt att ta ner julpyntet.. Ah men sen satte vi ut lite smått med tomtar lite här och där också. Men inte så många eftersom vi ska vänta en liiiten stund till. Förmodligen pyntar vi väll klart nästa helg.

Nej nu ska jag sätta på filmen Bring it on, och sen sova. I llllove it!
Ciao lovers!

realise me

Agnes Carlsson - Realise me

 
Perfekt städarlåt, haha! ;)  Den är asbra och man blir massa peppad av den.
På tal om Agnes Carlsson så är det Idol om 5 minuter, men vi har blivit hembjudna till våran granne på mat, och han är kock och lagar uuunderbar mat. Så jag får spela in idol och kolla när jag kommer hem om jag inte ser det där.
men jag ska bannemej rösta på Alice ett par gånger, och jag tycker att ni borde göra detsamma :) Nu en gång för alla så ska Johan Palm ut!

städpaus

Gick upp vid tre, och satte direkt igång att städa. Har tagit ut allting ur min garderob och slängt mer än hälften av kläderna som fanns där i. Sen har jag tagit upp alla 34 klädesplagg som låg på golvet och ska tvätta massa och så. Men det vart ändå helt tomt i garderoben. Innan jag började fick man pressa igen dörren för att alla kläder låg hullerombuller osv. Och nu när man öppnar och är beredd på att fånga kläderna som flyger ut så känns det helt konstigt att ingenting händer. Och nu har jag massa tomma lådor också som bara står där och ser tomma ut. Men pappa ska hjälpa mig och fixa i min garderob och hänga upp mer pinnar och ställa dit en sko grej och så, så det kommer bli asbra! 

Har äntligen fått bort msn beta nu också, och nu har jag även fått tillbaka vanliga msn, med lite hjälp av kalle<3. Men det är inte riktigt samma msn som det jag hade innan jag fick beta, dethär är typ någon blandning mellan gamlagamlagamla msn och vanliga msn.. Men det får väll funka. Det är mycket bättre än beta iallafall!!!

5 steg för få bort msn beta, och få tillbaka gamla med en blandning av nått annat;
1. tryck på start och sen på kontrollpanelen.
2. tryck på lägg till och ta bort program, och leta upp msn beta.
3. ta bort msn beta.
4. gå in på http://swedish.toggle.com/lv/software/download/kl58873.htm.
5. installera msn gratis och glöm inte bort att spara det!
Hoppas att dom som vill hittar och förstår, annars kan ni bara fråga om det är någonting. :)
xoxo

God i want to sleep in like forever!

If God had a name, what would it be
And would you call it to his face
If you were faced with him in all his glory
What would you ask if you had just one question


What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make his way home

If God had a face what would it look like
And would you want to see
If seeing meant that you would have to believe
In things like heaven and in jesus and the saints and all the prophets

Yeah right, what if God was one of us?!...
Vaknade nyss och ska fortsätta sova i all evighet till.
Sen ska jag upp och städa -.-


~ öppet hus

hola bandola'
Det blåser som 17 ute! :o

Idag skulle vi ha öppet hus på våran skola från klockan 5 till 7 eller 8, kommer inte riktigt ihåg. Hade först hjärt &lung räddning i en timma, och massa stod och kollade på när man låg på golvet och pussa på en liten docka. Haha det var sjukt kul och jag skrattade som fasiken för det såg så roligt ut ;b Sen skulle man stå och pumpa på magen med rumpan uppe i vädret, haha.

Sen vid 6 smet jag och bästis iväg mot karro för att kolla på öppet hus. Fick inte jättemycket information, men jaja :b Sen skjutsade dom hem mig, och vi åkte fel ett par gånger och kom till en flygplats och fick göra några u-svängar &massa. Haha, jag hatar den nya vägen och alla 35 nya rondeller dom har byggt.

Min syster har råkat ladda ner msn beta också, och jag fattar ingenting, och jag vill ha tillbaka gamla msn,börjar snart gråta! haha. Någon som vet hur man får tillbaka det vanliga msn??!

Nu ska jag ta en dusch och fixa mina naglar. Komplediga imorgon =sovmorgon!
Men jag har fått en mysig uppgift av pappa som jag ska försöka fixa också.
Resultat får ni kanske se när jag är klar. Det kan nog ta ett par timmar. ^^

happy morning

Ikväll ska jag ligga i sängen senast kvart över 10. För imorgon ska jag vara en happy felicia med mycket energi inför dagen! -.- Haha, nej men jag är så trött&irriterad på allt&alla just nu, så lite sömn skulle nog inte skada, eller vad tror ni? Imorgon ska jag starta dagen med ett smile och ett "hello beautiful" till min spegelbild. (Har aldrig hänt att jag har sagt så förut, men man kan ju alltid hoppas på en bra anledning till det imorgon). Om ni förstår hur jag menar. :) 

   
KLICKA PÅ DOM FÖR ATT SE DOM HÄR UNDER STÖRRE
 
Gick ut en sväng och hittade en gran med ljus i som stod på våran gräsmatta &såg ganska mysigt ut. Vet inte varför, men jag gillar den understa till vänster ganska mkt. ;> Mobilbilder =dålig kvalité!

Imorgon blir det mamma, &kanske ingen uppdatering i bloggen.
Men det märker vi väll isånnafall.  puss&herroooo


snöbollskrig &snöpulning!

Ett litet tips; Om det går massa små idioter i ens klass
så ska man ikke ha mascara i skolan när det finns snö ute på marken.

Idag har jag blivid snöpulad 4 gånger.1 gång inomhus och 3 gånger utomhus,
(på mindre än 10 minuter).
Små underbara pojkar i min klass tryckte upp och gnuggade massa snö i mitt ansikte, samt kasta 1000 snöbollar på mina ben. Det är fan inte rätt att man ska behöva känna sig rädd för att gå till bussen, eller till maten eller vart man nu ska. Man ska väll för fan få kunna gå 50 meter utan att få 40 snöbollar på sig?! Tillokmed inomhus kastar dom på en ;s

Nu fryser jag ihjäl om mina fingrar fasst jag kom hem för 10 minuter sen.
Så dricka varm choklad och äta mandariner ska jag göra nu!


Ha en helmysig dag/kväll. Puss&herrooo♥


skola

Arbetspass utan lärare är bra. :>
Haha, Olivia sitter och spelar ett spel då man ska gå runt med djur? -.-

Nu ska ja äta. puss!

fluffyyy'

4 "små" ego/dagens bilder =)
     
Den näst sista kan vi bajsa lite på va?! :)

~ 081124

Måndag igen. Helgen gick så fort! Alla dagar går fort nu för tiden, men helger går fan extra fort. + att det blir mörkt vivd halv4, så när klockan är 5 känns det som att den är typ 8/9.

Har nyss ätit mosad banan &grädde x) Känner mig som en liten barnrumpa, de e fan gott! Dricka varm choklad ska jag göra snart också.

Dagen har vart lite busig idag.. Det snöat som fan, vi har grillat tröja i mickron, haft snöbollskrig, gått moonwalk på isen, haft blatte vs emo bråk, och mass mer. Om ni undrar om tröjan i mickron så va de så att vi har en mickro i vårat klassrum (fråga mig inte varför), och så la nåra in en tröja i den så den börja brinna och det stank äckrigt som fan i hela skolan. Och man fick typ tårar i ögonen för röken var så stark. ;b

 
fd truuser ;b

two in one

Lördag; Åkte till Millan vid 6, sen kom johanna dit också. Vi åt masssssa godis, kollade på tv och tarzan! :D Och så stoppade vi bharna fulla med godis och låg och skrek halva natten åt en liten vit kanin. Den var jävligt läskig ska ni veta ;s

Söndag/idag; Vaknade upp med millan och johanna, kommer inte ihåg vad klockan var, men iallafall så åt vi mumsfrukost och sen åkte millan på träning, och vi hem. Följde med sirran till stan och kollade hennes träning och  åkte till lager och köpte frank dandy trosor, och sen till mcdonalds och hem till pappa där det vart kyckling och mys.

Nu ska jag skriva klart den förbaskade engelskauppsattsen som skulle lämnas in i fredags, och ikväll kl9 är det sanningens ögonblick som jag och juhanni ska kolla på ;) cya, puss &herroooo! <3


-

För det första måste jag bara instämma på amandas words när hon säger att hon hatar rubriker. Det är sjukt svårt att skriva rubrik, och ja.. Jag hatar det. ^^

För det andra så åkte Anna ut ur idol igår kväll. Johan kunde ha åkt nu, och anna nästa gång. För fan vad tårarna rann när hon sjöng "over ther rainbow". Men jaja, jag tycker att Johan ska åka ut nästa gång och sen kan programet sluta med att det blir 3 idolvinnare! Så jävla tråkigt varje gång någon åker ut.

Senare/ikväll blir det kanske Johanna &Emilia eller nått. Vi får se :)
puss &herrooo<3


julstämning till 1000.

Nu är det snart jul igen, ja nu är det snart jul igen!
Sitter här hemma med myslampor och dricker glögg och äter pepparkakor. Tittar på min chokladkalender som pappa köpte till mig också :) Ingen jul utan chokladkalender säger jag bara!
Bakade choladbollar förut med, mummmmmms! Har vart sugen på det hela veckan, men har inte orkat baka :b
Ikväll blir det idol igen! I love it <3 Hoppas Anna eller Johan åker ut ikväll.  Vi vill se Kevin och Alice i finalen jao.

Nu ska jag äta Lax, tortelinisar och romsås :))
have a nice kväll! <3


Funderar på att snart byta header igen, men denhär gången blir det nog till någon mer julmysig  ^^


gymnasie

gymnasie gymnasie gymnasie... vad fan ska man välja?

Någon som har några tips?

Får väll bli stylist, frisör och media annars.
Palla gymnasie!



uppdat.

visstja, la ny header förut med. tyckte det behövdes!

pucko

dummadummadumma felicia som ska försova sig jämt!
vaknade halv 9, bussen gick halv 8. Åt frukost och fixade mig och kollade när nästa  buss gick. Sen såg jag att den går 10.46. Tralala. Kommer precis fram innan no-provet, så det är väll ändå lite tur i oturen. Nu ska jag iallafall gå och klä på mig. Kommer inte kunna blogga mer idag, ska på öppethus och sen till mamma. puss &herrooo

let it snow

Ganska mysig dag idag faktiskt. Mådde lite bättre än igår också.
På musiken i skolan vart det riktigt mysigt för vi spelade gitarr och sjöng massa julsånger och så kollade man ut och såg snön falla, och herregud vad mysigt allting kan vara ibland =) Längtar till julen gör jag också. Fasen att jag missar självaste julafton :( Ska som jag har nämt tidigare sitta på ett flygplan från klockan halv6 på morgonen till klockan 9 på kvällen. Men vi får väll hoppas att det blir mysigt iallafall, och jag hoppas det är extra mysig mat bara för att det är julafton!

Back to shool.. När vi slutade förändrades mysiga-dagen till snöpulafelicia-dagen. Sven, Patrik, Daniel och några fler stod runt mig och kastade masssa snöbollar på mina ben, och sen kom Kalle och mosa massa snö mot mitt ansikte, och sen stoppa Sebbe in snö Innanför min tröja och massa mobbning därva!. Lite busit vardet. Och stackars Johanna som fick halka runt på kryckor också :( stukade tån, lillklanten. Hoppas det blir bättre snart iallafall. Men det är ganska bra endå eftersom man kan stå brevid dig när folk ska kasta snöbollar, för då säger dom "Nefan, det är fegt att kasta på någon som går med kryckor." hihi, love<3

Nu ska jag fortsätta plugga! Har no-prov på genetik och evolutionen imorgon, plus att jag ska skriva en engelskauppsatts med ca. 40 meningar om Peyton Place, som jag inte ens vet vad det är. Hon sa att det var en serie. Lätt att skriva tre sidor om en liten serie? På engelska också! Jaja, den ska iallafall lämnas in imorgon, och jag har skrivit 1 och en halv mening hittils.

Hardworkwork så att säga. Ha en mysig kväll allesammans. Ska försöka hinna byta header också, men kommer förmodligen inte hinna.
puss &herroooooo


ska vi plu, g.g.a?

måsste plugga plugga plugga,
ska plugga plugga plugga!!!

skriver sen ♥

badabadaba

hejj mina kära!
Är trött som fan och har sjukt ont i huvet, ont i ryggen/högra vingen på ryggen också, som fan. Har haft det hela dagen, så nu ska jag gå och ta en rykande kokhet dusch. Det är kolsvart och svinkallt ute. Klago dagen har kommit, så nu ska jag och gå deppa &tycka synd om mig självnågon annan stans och låta er ha en toppen dag.
puss &herro


en liten mysbild varte här med! :)
Ha ett bra liv & framförallt en bra kväll.


header

Funderar på att byta till denna sommriga som jag slängde ihop på ett par minuter för att ha tills jag orkar göra en lite mer seriös, elr ska jag ha kvar den gammla? Börjar fan tröttna på den.. Den har två små fula bilder som sitter där och fular sig ^^ Så säg nu om ni tkr att jag ska byta elr ha kvar? :D Puss &herrooo!

   
Den nuvarande eller en jag gjorde förut?
klicka på dom för att se dom större.

egodag | look into the mirror and show me what u got



Tiden bara kommer men det blir väl ingen ändring
jag ser mig själv i spegeln men då ser jag en främling
Nej men hej vem är du har vi träffats förut?
Hörru du jag tror de, nej men shit va kul
Du ser ut som jag men bor i en spegel,
Aåh det är du själv din dumma jävla neger!
Jaså, varför pratar då vi med varann?
jag som trodde att jag kände han,
då var man ensam igen i sitt patetiska lilla liv
men jag vet en sak att jag kan bli fri
jag kan sväva högt men sjunka lågt
till alla er ja säger förlåt
jag stannar nu och tänker till
men ingenting blir som jag vill.

Släpp mig fri låt mig flyga från det här,
låt mig ta mig iväg och slippa det här
jag orkar inte längre jag vill ta mig härifrån,
vill sväva som fågeln fri bland moln.







Smile like you mean it, biatch!

osminkad skabbbild,
men det bjuder ja på. 8)


< tappa besökare >

slingor

visstja, jag färgad lite blonda slingor igår också. Men det syns inte mkt, fasst jag hade i det nästan dubbel så långt som man skulle :/ men det vart lite bättre än förut iallafall, för nu ser håret mer naturligt ut på något sätt =)
pussssssss! &herroooo

skola

Skolan idagdå. Var ganska okej efterom jag fick träffa 1000 mysiga saknade människor som jag inte har träffat på 3 veckor och 3 dagar. Mjo det var härligt =) Efter skolan tog jag bussen hem där jag träffade Johan och Sara, mina irriterande "små" mysiga apor och det var behövligt att sitta och snacka med dom.

Kom nyss hem och nu ska jag bannemig sy i mina byxor, äta lite frukt och kolla på topmodel som börjar 16.00 på 3an. Dricka massa te ska jag göra också! Attans att desperate housewives och gossipgirl går så tidigt i repris! Missade det igår pga att jag var hos min bror, och nu missade jag repriset pga den sjuka skolan!. Jag har missat massor av båda 2 denhär säsongen!! de e inte bra.. jag saknar dom :(

Dagens vart;
jeans leggins - bik bok
vitt linne - gina tricot
svart linne - gina tricot
svart/vit/gul tröja - carlings
sirrans gamla väska till det också. Bara så ni vet ;)

puss &herrooo

brur!

elo, vaknade halv 2 och hade då sovit i 11 &en halv timmar. Jag älskar att sova! the bed is the best. :o Iallafall så ska jag snart göra iordning mig snart och åka mot brurchans place. De blir najs! :) Sen blir det hem och kanske färga slingor. Får se om mamma orkar -.- hioha. Nu måsste jag dra, men vi höres imorrn elr ikväll. Puss på sötisar ♥

Elin var sötast igår/inatt btw.. "honung, är det sånt man äter? elr är det sånt bin gör med sin stjärt?" Haha, så söt! puss på henne<3

herro!


hjälp tack? (a)

Vaknade vid 12slaget, satte mig och gjorde lite på den förbaskade hemkunskapslägenhetsbajset (som jag satt med till klockan 2 inatt), sen fixade jag mig och så och sen vart de marieberg va. Eller vi var aldrig inne på marieberg, men vi åkte till skopunkten och kollade på skor till mig, men mamma gav upp och vart tjurig och tvingade mig iväg därifrån (så blir det alltid) bara för att jag är så kräsen när jag köper skor.

Jag vill ha ett par stövlar.. Dom måsste värkligen kännas perfekta, annars kan jag inte köpa dom. Jag vill inte ha mocka och dom får inte vara för höga, sen vill jag inte ha med massa detaljer såsom spännen och små metallpluppar och skit. Jag vill inte heller ha ett par med massa band som man ska spänna åt (?), och helst ska dom vara svarta. Jag vill inte ha med klack heller för då kommer jag bli ännumera massa lång än vad jag redan är. Någon som vet vart dessa skor finns? Kontakta mig på feeliciaaa_@hotm.. (mobba inte mina e och a). :D Haha nej nu skojjade jag. Men sen tillslut när mamma började bli en aning irriterad så började jag gå mot tygskorna och tog upp ett par vita converse och sa "fasst igentligen vill jag bara ha vanliga tygskor". Men då vart de inga glada miner, så det var bara att lyda mamma och gå ut ur affären och åka vidare.

Hihi, och nu ska jag fortsätta lite med hemkunskapslägenhetsbajset och sen blir det väll att gå och lägga mig om det inte går någonting bra på tv. Någon som vet? hehe, herro ♥

idol robin ♥

Fan vad tråkit att Robin E åkte. Anna eller Johan kunde åka ut istället. :/
Robin E är skön, jag diggar han =)

Alice och Robin B var bäst ikväll iallafall tycker jag.
Och deras och Johan &Robin E's duett var bäst.

nu måste jag fortsätta pluggapluggaplugga. puss å herro!


pizza &idol ♥

hello darlings! Sitter och pluggar hemkunskapsbajs och peppar inför idol, jag har värkligen fastnat för de. Vi gillart! Idag var praoen ganska okej. Fick en kladdkakebit med glass som tack för hjälpen. Dom är så sjukt generösa asså. not. Men jag struntade i att betala för maten, så jag känade 90 kronor, busigt felicia!

Efter praoen gick jag en stund på stan och köpte två nagellack och ett presentkort på Jack &Jones till brur som vi ska fira i helgen =) Nagellacken jag köpte var i färgerna rött och blått. i llikeit! Sen tog jag bussen hem till mamma, och nu ska jag äta massa hemlagad pizza och snart kolla på idol. i lllike that to.
herroooo<3

Btw måste jag få tag på ett par genomskinliga/svarta leggins. Någon som vet vart det finns? Jag har letat i massor men jag hittar inte! ;z Lisas bild äre. Jag älskar hennes kläder, bilder &stil. Puss!


aharu

Upp på stan och köpa jeansleggings idag. i lllike it! tack kajsa<3 Och tack kajsa och elina som kom och hälsade på mig on my prao idag. Och vetni? Jag fick göra paj idag, amazing. Hörni? JAG fick göra paj idag ;o Och sen fick jag skala lök i 2 timmar så jag grät som en gris. Men det en ju en annan sak. Nu ska jag dricka mera varm choklad med grädde och sen ska jag fortsätta kolla på simpsons ^^ What a life.

pusshej darlings ♥

destination anone

ello' as my friend use to say =)
Prao idag ändå. Fick draaa mig upp ur sängen :b Jag ville värkligen inte gå upp men jäjä, life sucks anyway. Men det var fan liiiiiite tur att jag praoade ändå för det hände faktiskt 4 bra saker idag...
Johanna my bby kom och hälsade på mig på praoen :D:D
• Jag fick ta en gratis glass ;o (så jag tog typ 7 kulor å massa sås (a)
• Jag åt världens godaste mat! Men jag kommer inte ihåg vad det hette. Det hette typ buritos eller nått :P Men de va supergott iallafall! (y)
• Träffade sötisarna Johanna &Alice vid bussen och stod och prata med dom en stund.

Hihi, busdag! Men nu orkar jag inte skriva mer för jag måsste göra hemkunskapsläxa som skulle lämnas in för 3 veckor sen. Puss everybodyyy<3

grattis

Grattis till min älskling Johanna som fyller 15 år idag! Och grattis till Fanny som jag inte har träffat på 1000 år och som också fyller 15 år idag! :) grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis! puss på er sötnosar<3

Usch, jag hade utväcklingssamtal idag, och det var första samtalet jag inte fick skäll på =) Men jag hatar iallafall utvecklingssamtal. Har alltid gjort och kommer alltid göra. Vet inte varför, men det känns bara läskit ;s Usch. Men idag pratade hon bara om mina omdömmen och om betyg och blablabla. Ibland hatar jag att ha en mamma som är lärare. Hon ska alltid ta upp massa frågor om vad vi gör i skolan, vad vi jobbar med på lektionerna, om betygskriterierna och massa jobbigt skit som bara lärare bryr sig om och som tar massa extra tid. :P

För övrigt har jag ingenting att skriva förutom att jag är sjuk imorgon. Jag orkar inte gå till praoen när jag bara ska stå och titta på hela dagarna! Jag gör mer nytta här hemma då jag kan plugga eller nått istället för att stå där borta, få ont i fötterna, och inte göra någonting! Jag har gått dit denhär veckan och förra veckan för att dom har så sjukt god mat, och för att jag får halva priset på maten. :) Men nu tvingar Melisa mig att gå och äta med henne på Engelbrekt, så nu har jag absolut ingen anledning till att gå dit! :P

Jag känner också att jag börjar tappa blogglusten!!!!!! Jag längtar inte längre efter att få sitta och skriva ner saker som intresserar mig, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om så jag skriver jämt om jag jag gör på dagarna. Som om nån bryr sig liksom?! ;s Jag sitter fan hellre framför tvn än att sitta här och skriva om ingenting. Ni ser, nu är jag sådär onödig igen! Nej nu ska jag sluta skriva. Vi hörs kanske imorgon. Massa puss på er som tycker om det jag skriver. Haha bara en som gör men jag vet inte vem... Kanske tomten kanske ;o

ÅÅÅÅhh, nu jag vill ha jul btw! Dom höll på att julpynta inne på Åhléns idag. Affären som ligger mittemot mig praoplats, och jag hade bara lust att springa bort från praktiken över till andra sidan och fråga om dom behövde hjälp med någonting! Det såg så mysigt och kul ut.. MEN JAJA! HEJDÅ BLOGGGGGGEN ♥

mamma

Hej bloggis! :)
Förlåt för att jag inte han updatera någonting igår men jag vart lite upptagen för ja baka godaste tårta och sen kom det massa folk och barn och så, så jag hade fullt upp :b Och nu är jag hos mamma, så nu kommer jag inte kunna blogga någonting mer idag. Men vi får se om det blir någonting imorgon.

I morse fick jag iallafall sovmorgon till 10 i 8, de va sköönt! Sen fick jag skjuts av min sister till praoen :) Vid 11 kom Melisa och hämtade mig och så gick vi och åt på Engelbrekt med Hanna och Andrea =).
Sen gick vi och kollade runt på gina som hade fått massa nya kläder, och Melisa kollade på en "skitsnygg" pälsväst ^^ typ brun &skabbig, men ah den va jättefin gumman! buyit :) haha.

Efter praoen kom Hanna och Andra och gjorde så jag fick sluta en halvtimme tidigare och så fikade vi och myste =) Den var mys, och hanna fick en tiger av mig! haha :D Och nästnästa helg ska Andrea jag och Hanna kanske till bodaborg! Hah, vi kommer ega ;) loveu girl! =>

Visstfan, det började regna avloppsvatten idag inne på Träffpunkten. Haha, dom håller på att bygga om garaget som ligger ovanför och så råkade dom borra upp någon brunn så det forsade ner vatten från ca. 10 hål i taket, ett hål vart inne på affären Brothers, så massa kläder vart förstörda och ett hål vart inne på våran resturang över salladsbuffén, och ett vart precis utanför MQ så det kom in massa vatten där och försörde kläder. Och resten var ute i mitten där där det går massa folk och affärerna ligger till höger &vänster :p Så det stod massa personal med hinkar och moppar och höll på, haha lyckat! och vattnet stank avlopp också. Jaja :) nu ska jag gå och äta, annars blir mommisch arisch (: pusshej! ♥

din &min och han och hons pappas dag :)

Grattis pappa på farsdag! :) Du är världens bästa pappa ever! jag älskar dig ♥
Idag kommer bror, Fia och Téa och några kompisar till Irene med deras barn och så, så då ska jag baka tårta =) Haha, jag som e så grymm på att baka tårta ;b Men först ska jag duscha. Hmm, vad ska jag ha på mig idag? jaja de e mitt problem och inte erat =)
Ha en bra dag, och glömm inte att säga grattis till alla pappor idag!


mewant.

I need shoes!
Villka är snyggast, och villken färg?


Din sko - 249:-

Din sko - 349:-

pizza

hahahahha ja dog!


I telefonen..
Pappa; Ja hej jag skulle vilja beställa lite pizzor
Han; Jaha?
Pappa; Jag vill ha en blalablablabla
Han; Va? jag har inte beställt någon pizza?
Pappa; Va? ojj, jag tror jag har ringt fel.

hahahah!

det rök om huset

Okej, jag hadde skrivit massa och när jag publiserade så förrsvann allting, men vi kan säga såhär.. Första pannkakan vart kolsvart och det var rök överallt, det var dimma i alla rum och det var sjukt nära att brandvarnaren började pipa, men jag hann öppna alla dörrar och fönster innan. Sen vart pannkakorna bättre och bättre förutom den sista som rann ner på golvet och vart uppslickad av kissen.

Menmen, Jag fick ju mina pannkakor och min varma choklad (som hann bli jummen innan jag började äta) tillslut. Så varför klaga? :) Nu ska vi åka till falken och hämta pappas pizza och min sallad och sen ska jag fortsätta kolla på Camp Rock på 5an, som började 17.25. Joe e sötis ja. :)
herro sötizar. ♥
 
  


säg godmorgon med en pannkaka

Godmorgon!
Jag har varit grymt sugen på pannkakor hela veckan, men jag har ine orkat ställt mig och gjort några. Så nu tog jag äntligen tag i det och gjorde en smet :) Med varm choklad till detta så kommer det bli en god frukost! Och en bra start på dagen. Måsste vara vänta på att smeten ska ha jäst klart... Bara 10 minuter kvar nu. haha!

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.. Vill hitta på någonting, men jag vet inte vad. Vi får väll se :) Ha en bra dag allesammans. Vi hörs senare när jag ätit upp min underbara frukost ;)
Puss &kram /F


lite sent ute..

Maha, hej bloggis :) en aning sent inlägg, men det är ju fredag, så vad gör det? ;D Vart lite ledsen där ett tag när Lars åkte ut ur Idol, men faktiskt så verkar det inte som att han ville vinna Idol.. Jag tycker att han verkar vara en såndär snubbe som vill sitta och skriva sina egna låtar och spela på sin gitarr och få folk att må bra av hans musik. Och med det har han lyckats med mig iallafall. Hihi. Jag tror alltså inte att han var med i Idol för att han ville bli en famous star som åker runt på spelningar och härjar, utan att han ville höra vad folk tycker om hans musik, hans röst osv, och så är det väll klart att han ville bli lite  "känd" också, men vem vill inte det? ;). Jaja slut pratat om det nu.

Idag på praoen kom Melisa in som en räddare i nöden och ville käka lunch med mig. (Puss på na!) Så vi gick till buggan och käkade tjokismat som fan. Haha, det var kul det! Och på måndag ska vi gå och äta på engelbrekt, haha offer.. Sen när jag sluta praoa vid fyra så gick jag runt lite på stan, och skulle köpa ett par strumpbyxor. (som jag igentligen skulle köpa igår, men jag hade inga pengar löst då..) Men det slutade med att jag köpte ett par vantar på Åhlens och en halsduk på HM, och inga strumpbyxor, för dom hade tagit slut :(. Jaja, så kan det gå.

Sen vid 5 gick jag till Melisas praoplats och gjorde så att hon fick sluta 45 minuter tidigare (a'. Då gick vi och köpte glass och myste, och sen tog hon bussen hem och jag vart hämtad av pappa. När vi kom hem hadde Irene gjort mat till oss. Grillad kyckling och potatissallad, mummms som fan vare! Och sen vart det att kolla på sugiga Idol, och nu ska jag gå och lägga mig för jag har inget annat att göra.

Detta var mig dag. Hur har eran dag varit, och vad har ni gjort? 
Någon som tycker att det var rätt att lars åkte ut ur Idol?
Skriv gärna varför isånnafall :)


Puss &kram och godnatt! /F

Ps. Mina vantar luktade bäver så jag sprutade ner dom i Christina Aguileras parfym "Inspire", och nu har jag fått superkrafter. Ds

idol

Åååååååååh bajsbajsbajs på att min älskling Lars åkte ut. Han var/är BÄST.
Fick tårar i ögonen när han åkte ut. Lars in my heart forever. puss!

Här är iallafall min idol-toplista nu;
(1 LARS!!!!!!!!!!! såklart)
1 Johan &Alice
2 Robin B, Robin E, Kevin
3 Anna
(blääää hon suger!)
Hoppas värkligen att Anna åker ut nästa gång!! Jag tycker värkligen inte om henne.
Faaaaan, idol kommer suga utan lars. älskar han! Så sjukt grym..

MTV Europe Music Awards

Okej då var jag tillbaka igen ;D Var lite stressad förut för det hände massa på tvn som jag inte ville missa. Ah iallafall så fyfaan vad jag är avudsjuk på Kenza som är där nuuuuuuuuuuuu! jag dddddör. Men en sak som är lite knasigt är att på tvn säger dom att dom sänder live, och det säger dom på webben också, men den på webben går före det på tvn ;b they are lying :D jag tror på den på webben, men tvn har bättre kvallité så det får bli tvn ist ;)

Men nu ska jag titta mera, kanske skriver mer sen. puss<3


uppdate;
åååååh, coldplay skulle ju vinna, inte britney :( jaja, dom kom 3a iallafall, och det är bättre än inget ♥
love på coldplay

MTV, EMA

Hej sötisar! jag är ledsen att jag inte har hunnit blogga någonting sen i morse, men jag har varit upptagen med att peppa inför MTV EMA (MTV Europe Music Awards) :D:D går på MTV just nu och nu måsste jag titta, skriver mer snart ♥ ♥
i pausen

YEEEEEY TOKIO HOTEL VANN! :D:D
tom är syggast idag och alltid!!
och Kenza har  nyss snackat med dom, jag DÖR

pappas jobb

hej bloggen :)
Nu sitter jag här på pappas jobb och väntar på att klockan ska bli 08.32 och min buss går upp mot stan till praoen. Hoppas värkligen på mer kunder idag s¨å jag får någonting att göra. Please kom och hälsa på miggg? (a'
Jaja, nu orkar jag inte skriva mer men vi hörs väll när jag kommer hem.. puss på er ♥

nån som vilo äta med mig mellan 11-12? (a) call me. haha inte desperat, inte desperat...

style by stars ♥

Made fore life. i like it! :)
Praoen idag vad väll sådär.. Så tråkit när det inte kommer någa kunder, då står jag bara och kollar på och det känns som jag bara är onödig och i vägen. Menmen, dom får väll skylla sig själva att dom "anställde" mig. haha ;p Får hoppas att det kommer mer kunder imorgon. Btw så vart min arm huggen av en sprutfan idag.. Gjorde inte ont när hon stack in den, men sen när hon spruta in nått hepatit A eller nått så gjorde de ont som fan. Och jag va jätte rädd när jag skulle gå in där, för vi mötte en liten kille som va typ 4-5år och som sa "detdär gjorde jätteont pappa!".. Men jag överlevde iaf. Och det gör hästigt ont nu, så nu ska jag gå och äta glass och tycka synd om mig själv!

Mm, och så har jag hittat världens finaste klänningar på stylebystars!
Jag bara älskar deras klänningar, dom är underbaraa<3
Här är några av mina favoriter..







puss och kram! F


skjut mig ikväll och väck mig inte förrens på torsdag

Jag är patetisk.. Sitter ensam och äter på La Baguette. haha, jag skrattar åt mig själv också. Hello! I'm mr.lonley, who are u? haha, snälla joina mig och ät med mig och mobba mig inte för att jag inte har någon att äta med. ÄT MED MIG ANNARS SLÅR JAG DIG (a' hej jag är mr.desperat och mig fot är mrs.lonley.. okej man måsste ha sälhumor för att förstå det roliga. Hej jag e säl. Haha, herregud vad trött jag är!

Och imorgon avlider jag.. Ska ta äckelspruta och jag kommer dödödö :s jag kommer svimma och gråta och bli förgifad och sen kkommr jag dö. skjut mig, jag ber dig! Jag måsste göra ny header ocksåååååå. Får damp för jag hinner inte! Hatar välden.
tack och hej
jag älskar er


JAG HATAR SPRUTOOOOOOOOOOOOOOOR! kan dom inte bara GIVE ME PILLER ISTÄLLET. elr nått?!
ja svimmar. ni hittar mig skjuten i skogen. elr ja ingen skulle leta så ni hittar mig inte =) kommer bli uppäten av en bäver och dö igen..

tack
ronald mcdonald för ditt stöd genom åren. tack till mina underbara vänner som har funnits där och gjort mig unlonley. (tills nu) och tack till min familj som inte skulle bry sig om jag blev uppäten av en mask. tack till msn som givit mig smarterchild. han e den enda som vill prata med mig. inte för att jag har han längre med iaf.. skulle behöva han nu, nån som vet vad han heter?

förövrigt så fick jag gå hela vägen från träffpunkten till ica på krämarn i linne :o ja dog, och folk kolla snett som fan men dom tror jag bryr mig. tyvär sötisar. ja skämdes bara lite när jag gick tillbaka och höll 30pörjolökar i handen och det kom värsta killgänget och alla kolla snett och skratta och jag dog. haha för pinsamt.

jävligt roligt inlägg också.. men varsågod för det. nu ska jag duscha och dränka mig.
puss


ayer

jag har fått världens jobbigaste låt på hjärnan! haha,
det går inte att få ut den ur huvet och jag har haft den på hjärnan hele dagen lång..

varsågoda!
 
"In the ayer, ay-ayer, ayer ay-ayer!"

home sweet home ")

Hello mina älskade varelser. haha!
Äntligen hemma nu.. Har suttit i bilen från klockan 9 i morse till klockan 8. :b
I fredags vid 4 åkte vi iallafall iväg till en parkering vid ett jättehögt berg som vi skulle gå upp för. Vi gick genom skog, över fjäll, småberg och sjöar. Och det var ju inte rdirekt en stig vi gick på.. Och sen var det jättemycket snö, och så gick vi fel och så vart det mörkt så vi fick ha pannlampor sista biten. Men efter nästan 2 timmars vandring var vi framme vid stugan vi skulle till, och snacka om att våra ben var helt döda! Vi kom fram vid 6 och det var kolsvart ute och massa stjärnor och 5 minusgrader. När vi hade värmt upp oss och så så gick vi ut och ner till en sjö för att grilla korv, och det var mysigt. Sen spelade vi kort och körde charader tills klockan vart 2. Då gick vi och la oss för att vid 1 nästa dag gå tillbaka till bilen. Tillbakavägen tog bara en timme och när vi kom hem var vi ah.. helt döda :p.

Men nu va klockan mycket så nu måste jag gå och duscha och sova.. Prao imorgon ju "/ Ni måsste komma och hälsa på mig, annars dör jag. Kom till cafét inne på träffpunkten mellan klockan 9-16! :D

Lite bilder från Norge... Mer finns på bilddagboken, så ni får gå in där om ni vill se :)

  
   

RSS 2.0