inget gymnasie

K U L att jag inte har lämnat in gymnasielappen och sista dag va igår. Jag kommer inte komma in på nått gymnasie för jag kommer sist i kön på dom jag sökte. Men om typ bara 15 st har sökt till bild &form kommer jag kanske där. Annars får jag gå iv eller säkert nått ingen har sökt till, typ kvinnersta. KUUUUUUUL JÄVLA SMARTA FELICIA!!!!!!!! Hejdå!

hot shot!

OM ni tänkte; "vafaaaaaaaan blogggar hon ikke idaaaaah förrr?" igår så beror det på att jag sov hos bästavän med klara. Kul som fan vardet. Och nu ska jag säga någonting som jag aldrig någonsin trott att jag skulle säga; igår när vi kom hem till olivia efter skolan skulle vi ner till hennes häst för hon blev tvungen att rida och fixa och JAG blev upptvingad på dendär saken med snyggaste kläderna och gå runtrunt i en sal! (hon &klara fick såklart gå brevid och hålla i tyglarna!!) Och det var sjukt läskit och jag var sjukt rädd! Jag har alltid hatat hästar för dom är så jävla stora och läskiga så i början vågade jag inte ens stå mindre än en meter ifrån boxen hon stod i, men det slutade med att jag knappt kunde slita mig ifrån henne! så sjukt fin och snäll häst så det finns inte. Kärlek till Hottan!<3

Ikväll kommer min älskling hit och vi ska mysa
och leka och hade mysit hela kvällen.
Puss!


ett och två!

Ojojoj, här pluggas det för fulla muggar! ;) haha. Matte hit och matte dit, procent, räntor, aktier osvosv. Men nu är jag klar för ikväll, och ska krypa ner i sängen för att få min skönhetssömn ^^. Upp 6 och duscha imorron, taggatagga! -.-

Godnatt alla tokar som inte har gått och lagt sig än (inklusive mig)!

mattepatte ♥

Idag vart det en tidigsen dag ;b slutade kvart i två villket var ganska tidigt tycker jag. Sen upp på stan med em och gå runt på Hindersmässan och köpa marknadsgodis och brända mandlar<3. Sen kom pappa och sirran och hämtade mig och så åkte vi till siba för att köpa mobil till sirr. En vit vart det, såndär man skjuter upp ;). Sen kom jag hem och nu ska jag äta kräm och dricka te!..

.. Och plugga matte och No. Matteprov imorgon och noprov på måndag.
Tjoho för skolan! hörs senare ♥


indien, del 2

OH PLEASE! Take me back?!
Här kommer Indien, del 2.. låter bilderna tala för sig själva :D






jag & syster i solnedgången!

Det var en gran fråån början..

Kille som ska hämta kokosnötter

Ser ni krokodilen :D? (ringade in)



Med dessa bilder säger jag godnatt! Det kommer fler en annan dag.

ontontont!

Halloo! :)
Allt bra med er?
Med mig är allt bra förutom att jag är hungrig, kissnödig och har träningsvärk i hela revbenen och i typ axlarna. & lite i magen. Haha, dumma dans! och fråga mig inte hur man kan ha träningsvärk i revbenen för det vet jag inte. Jag visste inte ens att man kunde det.. men surru det kan man!

Nu ska jag springa och kissa innan jag kissar på mig, och sen ska jag plugga matte. Prov på fredag! Jag återkommer väll när jag har någonting roligt att berätta! :)


dansnissen härja!
Puss

good night my sweetest downfall

Tänkte bara skriva ett snabbis inlägg innan jag springer upp och kryper ner framför scrubs som började 22.55. Idag har jag druckit åtta koppar te så jag kommer förmodligen springe och kissa 50 gånger inatt, men det är smällar man får ta. Sen har jag försökt pluggat på andra världskriget, men det har väll inte gått sådär jätttebra.

Imorgon kommer det inte bli någon updatering för efterskolan har jag dans, och sen ska jag hem hit till pappa och issa kommer att sitta och plugga på den bärbara och den andra är seeeeg så den orkar jag inte. + att jag måste plugga till både soprovet på onsdag, matteprovet på fredag och no, elektrokemi provet som vi har på måndag.

två provn denhär veckan och fyra nästa vecka, och sen veckan efter det har vi två till. Man får inte ens ha 3 provn på en vecka, så varför ha fyra????? spanska, no, och två svenska nationella provn har vi. KUL! Kommer väll kanske inte bli så mycket bloggande nästa vecka alltså.. Sen ska jag välja gymnasie på onsdag också. Tror jag har bestämt mig helt nu.
1. frisör, virginska
2. estet bild och form, karro
3. stylist, plusgymnasiet
vad ska ni 9or gå?

Nej nu måste jag springa till Scrubs! Det slutar ju snaaart. PUSS!

färgtips?

Hej!
Har ni haft en bra dag? Det har nog iallafall jag. Slutade skapligt tidigt, men när jag kom hem fick jag magknip.. kan det kanske beror på att mina leggins satt jättehårt runt midjan?.. jag har ingen aning.

Jag behöver lite hjälp av er läsare om villken färg jag ska ha på bloggen. Vill inte ha så ljust, vill ha lite mörkare och varmare färger.. kanske mörkblått, eller bunt? säg vad ni tycker nu! villken mysig färg som helst :)

Nu; Klick! + te. Visstja, plugga skulla jag göra också. Prov på första världskriget på onsdag och jag kommer inte hinna plugga imorgon.

Hejdå så länge

tävling

Goder kväller!

Vivalaglam har en tävling där man kan vinna en ansiktskräm med namnet chocolate från Karin Herzog. Var med och tävla om den ni också vettja? :)



Küss!

Give Me The Old Times Back!

Godafton! haha.
Igår kväll fick min kära pappa skjutsa mig till vintrosa. Trevligt var det där.. sov hemma hos D och hade mysit helatiden. Kollade på filmen Surf school som inte var sådär jättebra. Den hade lixom ingen mening och var allmänt skum.. vi lagade mat &spelade kinashack, haha! jag är sämst på skiten! ;p Sen kollade vi på en massa gamla bilder från typ 2004, och fyfan vad jag saknar att vara liten! när man var liten brydde man sig inte om någonting, man kunde se ut hur som helst, klä sig hur som helst och bete sig nästan hur som helst utan att någon ens brydde sig.

Saknar även sommaren som 17! var ute och sprang 4km i all slask idag, och fyfan säger jag bara. Jag höll ju på att dö för att det var så sjukt halt! halkade kanske 4 gånger och slaskade ner mig i en jättedjup vattenpöl så att hela foten och skon vart dyngsur. Annars var det riktigt skönt. Älskar att gå ut och springa och känna svätten i pannan, höra dom djupa andetagen och stegen klucka mot marken, och alla tankar bara flyger iväg! åååh det är underbart. Sen är ju min kondition en annan sak..

Nej nu ska jag titta på Honey med Jessica Alba. Älskar tjejen och filmen! Pusshej!

Gratis Is Tha Shit!

Hellu! imorse vaknade jag vid 9(!) av ett sms, och sen kunde jag inte somna om. Så då gick jag ner och gjorde gröt och varm choklad. Senast jag gick upp före 12 på en helg kan jag inte ens komma ihåg ;p Ah men iaf, sen dess har jag bara suttit och spelat spel som spelades med millan igår ^^ kul liv härja.

Jag tänkte tipsa er lite om sidan gratissms. Det är en sida där man kan bli medlem och samla krediter, genom att t.ex bli medlem gratis på en sida såsom match.com eller liknande. För varje kredit man samlar får man ett sms, som man kan skicka till villken moil (som har 10 siffror i nummret) som helst, och det dras ingenting från din mobil eller så. Du får även två sms du kan skicka vaje dag. Två sms är inte så mycket, men det är mer än inget. Man kan även värva personer och få 5 krediter för varje person man värvar. Så om ni blir medlem genom denhär länken så får även jag lite bonus. :) Det är superenkelt och det tar bara kanske 2 minuter att bli medlem. Jag har vart medlem där i snart ett år och tycker sidan är toppen.

xoxo. felicia

Oops I Did It Again!

Hehe, ah ni fattar nog.. jag kom på att det andra var skitful idag, så jag blevtvungen att slänga ihop en snabbis på några minuter.. bilderna är från Indien. Jag har inte tid att skriva någonting mer nu.. Hörs imorgon när jag vaknar.

Love!

Step One Step Two Step Three

Hellu! hur & var har ni spenderat eran torsdag? :)
Själv har jag vart i skolan och när jag kom hem satte jag mig här och började ändra på en massa saker i bloggen, som ni antagligen ser.. Har blandannat ändrat header, bakgrund, länkar, visningsbild (som ni kanske inte kan se än).. jag har ändrat inläggsrubrikens utseénde och storlek (även gjort stora bokstäver små).. Och en hel del mer småsaker som man kanske inte tänker så mycket på. För nån vecka sen gjorde jag lite kategorier också. Har även suttit och hjälp K med hennes blogg, men vet inte riktigt hur det går för henne.. nu ser allting ut att ha försvunnit på hennes blogg? x) Haha, jaja lycka till!

Jag tror jag stukade pekfingret litegrann igår också.. höll i ett lås (en såndär sne pinne)  igår, och så ryckte en annan upp dörren utifrån så jag typ fastnade mellan dom två dörrarna (?) Det är iallafall litelite blått där inne och gör jätteont när man håller det uppåt. Dumma du!

1,2,3 headersteps från jul till nu :b Den som är i mitten vart bara för att jag inte orkade göra en ny, samtidigt som jag hatade den juliga..






Jag är inte alls nöjd med den jag gjorde nu, men det är vell kul med lite förändringar, så den får nog sitta är en stund tills jag orkar göra en ny. På första bildden är det jag &bästavän (syns inte så bra), på andra och tredje bilden är det jag och granne, inte fullt så seriösa om man säger så.. och på fjärde kan ni nog gissa villken knasboll det är? :b Alla bilderna utom den sista är tagna ibörjan på sommarn. :)

Så... vad tycks? :b Nu ska jag dricka te.. Tjolahopp!

what a beautiful day.

Hello, I'm home =)
Dansen igår var jättekul och vi började på en ny dans. Det var ganska svårt, men jag hoppas det blir lättare med tiden.. Jag lägtar redan tills nästa tisdag!.

Efter skolan åkte jag och em upp på stan mot Supreme (a). Drack en himla massa latte och pluggade en himla massa svenska. En himla massa prat vart det också.. Mycket snack och lite verkstad! Haha, nej men pluggandet gick rätt bra det också. Vi har så sjukt mycket nu! V, my friend som går första året på gymnasiet har alltid sagt att nian är stööörsta slappåret, men fuck you! Haha, nejrå ;d men ah. Vi ska ha sjukt mycket prov, både nationella och vanliga och så har vi fått ett svenskahäfte på 10 sidor som vi ska göra, + en massa frågor i engelska och ett häfte på 6 sidor i son. ;s Förstår inte hur jag ska hinna med allt!

När klockan var halv 6 gick vi iväg mot bussen, och jag (stammisen själv) blev tvungen att gå in på Parfym Pia och kolla om de hade fått in några nya nagellack.. Och tänka sig!! Hittade två stycken jättejätte söta i färgerna babyrosa och babylila! :D Så ikväll blir det att ta bort det gamla och på med det nya! ;)

Om ungefär 10 minuter en kvart börjar topmodel också, det får vi ju inte missa =) Jag tyckte det var synd att Hannah åkte ut igår :( Hon var en utav mina favoriter. Har ni någon favorit där? (om ni följer top model) Jag gillar hon Anneligh också, har ingen aning om hur hennes namn stavas, men hoppas ni förstår vem jag menar :)

Jätte dålig mobilbild, och färgerna ser typ inte ut sådär :b


Puss & Hej!

When Tomorrow Never Comes

HEJ igen!
Jag kom på att jag glömde säga att jag inte kommer blogga någonting imorgon. Ska kolla när Andrea dansar, (ska kanske själv börja) och sen ska jag hem till pappa. :) Så inget bloggande imorgon.

Godnatt sötnosar!


Won’t You Take Me Where The Street Lights Glow

Sitter här helt mätt efter att ha tryckt i mig en stor tonfisksallad.
Snart tänkte jag gå och titta på Simpsons som började klockan 8. ^^
Have a nice evening! Här kommer lite mobilbilder.. 

   
  
skor, skor, lugg, skor, skor, skor ;b fick ingen bra mobilbild på skorna,
så det fick bli många dåliga ^^ Köpta på Din Sko,
rea så dom kostade bara 449:- tror jag :)

Puss & Kram. f


ello!

Jag har inte hunnit blogga någonting idag, och det beror på att dagenhar spenderats på Marieberg. (Stort shoppingcentrum typ i Örebro). Först till skopunkten och kolla efter skor, men icke sa nicke.. Mamma fick fick hybris(flummord från hjo ;) på mig för att jag inte hittade några. Sen vidare till IKEA, köpte päronljus och lite annat smått och gott.

Sen shoppa loss litegrann på marieberg. Blandannat på Gina där det vart en mysig grå kofta och ett vanligt svart linne, sen en assnygg guldkedja från Glitter, ett lila nagellack på Parfym Pia, och slutligen ett par skor på Din Sko (yäääy)! Dock inte ett par stövlar, bara ett par ganska vanliga svarta med snören, assnygga. Coola är dom också för det ser lite ut som att det är klackskor för att det är typ en vit rand där nere.. Svårt att förklara ;b men ni får se dom någon dag i veckan!

Nej nu ska jag gå och färga håret. (Brunt igen, för mitt börjar bli lite grönt igen ;s) Klippa lugg ska jag också göra minsann :) Ni får väll se hur det blev när jag har hittat min kamereasladd (morr!) Annars får det bli någon snygg mobilbild.

Här är förresten en bild på t-shirten jag köpte på Gina häromdan. :)

Klicka på bilden för att se den större.

Baby it's a love thing, whoa. Baby it's a love thing, yeah

Hello darls (:
Det var ett tag sen nu..
Jag har helt enkelt inte haft varken lust eller tid att blogga. Har blandannat varit upptagen med att plugga och kolla runt på en himla massa gymnasium. Tror jag har bestämt mig nu, iallafall för första och andrahands. Känns bra! Men ska upp och prata med våran syo på måndag, hoppas jag får en del tips och svar då.

Förut var vi hemma hos Peppes bror och fikade för han har fyllt. Hans syster +barn var också där, och hon har precis fått en liten bebis =) Den är ca en månad gammal och skitsöt! Sen åkte vi till pizzan och köpte med oss kebabsallader som vi satt och njöt av till Jersey Girl. Bra film, men har sätt den asmånga gånger.

Imorgon blir det antagligen Marieberg, men först ska jag klippa mamma. Och tror att jag ska klippa mig en lugg igen också. Är så trött på mitt hår! Vill bara göra någonting med det. Vad tycker ni, Lugg eller inte?








7an gick jag i här tror jag.. osminkad är jag också.
Mobba inte bilderna.

hejdå! /f


knorrknorr

ellooo! :) Min mage låter knorrknorr, för jag är hungrig!
Började skoldagen med att ha syslöjd, och jag vart klar med mitt linne, woho ^^. Sen engelska, ap, svenska, ap. Slutade 20 i 2 och åkte upp på stan med em och fikade på Supreme. Kladdkaka och chai. Svårt att gissa va? Hittade en tisha på Gina också. Kan visa den en annan dag.. När jag har hittat min sladd, humhum! Sen köpte jag en tvål (en såndär flytande pumptvål) också! Det var rea på den och luktade underbart.. Hallon! 15:- totally värt det :)

Sen skulle em till ÖKK, men hon som hon skulle gymma med typ dissa oss så vi åkte hem istället. Gick till bibloteket och skulle kolla om dom hade fått Twilight än, men dom säger bara "nä, vi ska skynda på den, vi har beställt den men den har inte kommit än" Har gått och väntat på den i mer än en månad vafan ;s..

När jag kom hem såg jag också att nån hade ställt mitt godis på datorn så allt var helt smält, brabrabra! Jaja, prat om mit, prat om mig.. Allt bra med er annars då?

Visstja, ska välja gymnasie imorgon också.. humhum, vad ska man välja?


kommentera mera! :D

Idag har jag pluggat 6 tills nu, och därför no update in the blog.. Vad har ni gjort idag?.. Jag har pluggat kemi, (som är ett utav dom ämnerna jag har svårast för!) och vi håller på med elektrokemi. Det är så sjukt tråkit, så jag håller ju på att somna! serriöst. Snart är det nationella också, kommer antagligen gå åt skogen, menmen.. Man får se det possitivt. Jag har ju iallafall en halvtimma på mig innan jag borde sova (för att orka upp imorron) till att borsta tänderna och läsa nån mysig tidning.

På fredag ska jag och Mell hålla gympalektion för klassen också, haha garv! Det kommer sluta med att alla typ ligger döda på golvet, för nu jävlar ska dom lida! Haha, nää riktigt så hårda ska vi nog inte vara. Vi har faktiskt inte bestämt vad vi ska göra än.. Bara att vi ska leka trädgårdsmästarn.. Haha, min älsklingslek sen ettan! ;D Jaja.. Jag tycker att ni ska bli bättre kommenterare förresten! För det är betydligt mer som läser än dom som kommenterar! :) Så kom igen nu ock kommentera mera :D Kan vara allt från vad ni har gjort på dan till vad ni tycker att jag ska skriva om, eller vad som helst. Tack & hej /f 


Cause we can't roll a seven, And our last lucky penny is gone.

Kom hem till mamma för kanske en timma sen. Sov på bussen hela vägen hem och vaknade nån stans där jag inte alls kände igen mig, men sen åkte vi förbi ett hus som jag kände igen som tur va :b Vart lite rädd där en stund. Nu är jag hungrig som en räv också, så jag sitter här och proppar i mig honungsdoppade nötter (i love it!) medans mamma står och lagar lassagne med nån gurkagrej istället för pasta, för hon går på gi.. Får hoppas det smakar brao iallafall ;p Dumma bilddagboken vill inte funka här heller!.. Jaja, vi hörs mina vänner, Puss!


Funderar ni?.. funderar ni fortförande?.. Sluta fundera!

Måsste nog vara världens mest irriteeeerande reklam! Hateit! :P Jaja.. Ni kanske har märkt att jag inte så ofta skriver vad jag gör från att jag kommer hem från skolan tills jag går och lägger mig.. Det kan bero på att dessa dagar oftast ser ut såhär..

Dricka älsklingsdrickan(te) ur älsklingsmuggen


Med den absoluta älsklingsoutfiten på!
- strumpbyxor, nån av pappas bifftröjor &älsklingstofflorna.



Och älsklingsfrukten suklart!
- i detta fall en spindelformad och en.. ja, vad ska vi säga.? elefant? ;b


Ah, detta är alltså när jag är på myshumör..
Alla mina dagar ser inte ut såhär ;b Annars kan det bli en promenad runt byn
(händer dock inte ofta nu denhär årstiden eftersom det alltid är mörkt ute
när jag kommer hem, och jag är mörkrädd. Då menar jag värkligen mörkrädd!),
bus &stoj med kompisar, shoppingdagar på stan. osvosv.  Så nu vet ni! :)

Once in a lifetime love..

Keith Urban - Once in a lifetime. En utav hans många bra låtar.
Dock tycker jag att det är lite mkt aouo;ande och hmm;ande på slutet,
den borde sluta runt 4.30. Texten är underbar iallafall. :))


I can see it in your eyes
And feel it in your touch
I know that you're scared
But you've never been this loved (mm hmm)

It's a long shot, baby,
I know it's true.
But if anyone can make it,
I'm bettin' on me and you. (mm hmm)

Just keep on moving into me,
I know you're gonna see
The best is yet to come

And don't fear it now,
We're going all the way.
That sun is shining on a brand new day.
It's a long way down
And it's a leap of faith
But we're never giving up
Cuz i know we've got a once in a lifetime love

Everybody's looking
For what we've found
Some wait their whole life
And it never comes around. (uu huhh)

So don't hold back now.
Just let go of all you've ever known
You can put your hand in mine.

And don't fear it now,
We're going all the way.
That sun is shining on a brand new day.
It's a long way down
And it's a leap of faith
But we're never giving up
Cuz i know we've got a once in a lifetime love

I close my eyes and i see you standing right there
Sayin 'i do' and they're throwing the rice in our hair.
Well the first one's born
And a brother comes along,
And he's got your smile.
I've been looking back on the life we had
I'm still by your side.

So don't fear it now,
We're going all the way.
That sun is shining on a brand new day.
It's a long way down
And it's a leap of faith
But I'm never givin up
Cuz i know we've got a once in a lifetime love.

You're My Better Half


Myshus

Hade tråkit så då satte jag mig och ritade.. Det är en killtjej! xD
Skratta inte åt bilden, för den ser 100 gånger bättre ut i värkligheten med skuggor och allt ^^,
+ att båda bilderna är tagna med mobilden, så allting blir bajs, men det kanske kommer en kamerabild på killtjejen när jag hittar kamerasladden. Min kamera funkar typ nu, eller ibland. Och ibland är den helt död. Men ja lovar, jag ska lämna in den snart! Nu ska jag fortsätta titta på Top model på 3an (det har höllt på länge), sen duscha sen är det nått trollkarsprogram klockan 21.00 på 5an som värkar kul. Küss!

lets dance, gonna be okey, dododo lets dance.

Ungefär nått sånt ja. :b Nja men jag missade lets dance på tvn i fredags, så nu ligger jag och tittar på det på tv4.se. Så om det var någon mer som missade det så lägger jag ut länken här. Annars går det i repris klockan 13.00 på 4an. Nyss såg jag Magnus, världens starkaste man dansa, och jag trodde inte att han skulle klara det, för han ser ju inte sådär jättesmidig ut.. Men jag tycker att han gjorde det riktigt bra faktiskt! Och jag tycker att jurryn är lite snåla med poängen va? Nu ska Kitty dansa. Kitty är cool! Har alltid tyckt om henne :)

Och ni förresten, ni vet Ann Wilson som sitter i jurryn.. Har ni tänkt på hennes ögon? Dom är underbart fina iallafall. Jaja, jag återkommer ^^

patetiskt..!

Millan stack nyss och jag har inga bilder för min kamera har gått sönder.. Kollade på Kenzas blogg och såg att folk hade skrivit elaka kommentarer om att hon hade bh under träningstoppen! Hahahaha, serriöst xD dör av garv åt att folk ens orkar kommentera om det!

1. Aa, hur orkar folk lägga ner energi åt att kommentera hennes träningskläder?
2. Hon hade bh under för att hennes topp var värdelös och att brösten skulle hoppa upp&ner om hon inte hade det.
3. Hellra tvätta en bh en skumpelumpande bröst.

Sen såg jag att massa hade kommenterat när hon hade skrivit att hon va snygg och har en killer-body. Haha, asså
1. S l u u u u t a klaga för att hon är nöjd över hennes kropp och utséende?!
2. Låt henne ha bra självförtroende?! Hon skrev vad hon tycker, inte vad ni tycker.
3. Sluta vara så patetiskt avudsjuka.

Nån som håller med/ är emot mig? :b


one day in my world

Skola / stan med Millan / äta nånstans / fika på supreme / lucullus / bio / party on the bus / hem & mysa / mysa mera / och nu tv och mera mys.. Bilder kanske kommer imorgon.

kisses and hugs!

indien, del 1

Jag tänkte börja lite smått med att lägga ut lite bilder från Indien,
08.12.24-09.01.01



Issa, jag och älsklingspoolen. (Den låg precis utanför hotelldörarna).
Dörren som är öppen i bakgrunden är pappa och Irenes.


Going wild sometimes.. Kanske inte så konstigt att ett av sängbenen gick av (a'


Haha, bilden är tillägnad Disa som bad mig ta kort på en apa till henne!


Pretty big waves, huh? ;)


Party on the beach all night long.. Jag bara älskar solnedgångarna där!


Haha, elefanten gav issa en bitchklapp! Fan vad jag garvade..


Och en såndär bjuda-på-sig-själv bild också.. Fråga mig inte vad jag gör. ;b

Sugkvalité på alla bilder.. Men men, whatever?! (white chick style). x)

ohyeah, to marry sounds like a good word..

Yes, i would really love to marrie you Robert Pattinson. ;b
Babbelbabbel i skolan.. Nya lärare, scheman och böcker hit och dit hela tiden.. Det är underfär vad våra tre högstadieår har handlat om, + att byta skola ofc ;s Efter en tjockisdag i skolan tog jag bussen upp på stan tillsammans med E och A. Vi satte och på Supreme (cafét på Kompassen) och pratade, åt och drack chai. (dom har nog stans godaste chai latte) Sen gick vi runt en stund och sen skulle dom till ÖKK, så pappi kom och hämtade mig. Jag kom hem, drack en stor kopp te, myste med kissekatt och reserverade biljetter till Twilight som Millanpillan och jag ska på imorrn. Jag vet att det blir 5e gången för mig, men Millis har faktiskt aldrig sätt den, så jag tänkte att jag bara skulle vara en bra snäll kompis och gå med henne. För det är ju absolut inte så att jag har gått och blivit helt jävla beroende av den filmen!! nejnej. Gick bara runt och tänkte "åh, imorgon blir det twilight, längtalängtalängta" heeeela dagen lång.

Nej vet ni va! Förresten är skabbet där uppe borta nu, som ni kanske har märkt ^^..

Jaja, här kommer sötisbild!


She Took Me Down To Tha Paradise City..

Stan vart det, fika vart det (i två timmar vill jag lova!) shopping vart det &en jädra massa babbeltjatterprat vart det, en bra dag vart det också. Millan har jag träffat nästan varje dag sen vi började lekis, och ni ska bara veta hur mycket vi har att berätta för varandra efter varje lov. Nu satt vi på ett mysigt café inne på Kompassen i Örebro och bara babblade, skrattade och drack chai i två långa timmar. Sedan ut på shoppingrunde villket slutade med att påsarna jag bärde hem på innehöll två tröjor från Gina, två nagellack, nagellacksborttagning och en mascara. Pictures kan komma upp imorgon fram mot kvällen.

Nu ska jag plocka fram kläder tills imorgon och borsta gaddarna. Sen krypa ner i sängen och titta på tv, det är ju trots allt skola imorgon.. ;) Godnatt mina vänns!

Take Me Down To The Paradise City

Godmorgon!

Under tiden jag var i Indien så solblektes mitt hår pga solen ofc, och det vart sjukt slitet av allt saltvatten. Så när jag kom hem så hade mitt hår gått från mellanbrunt till grönt/blondt.. Så igårkväll vart det alltså att springa iväg och färga håret mörkbrunt. Bilder kommer när jag kommer till pappa där min kamera befinner sig, vilken förmodligen blir till helgen.

Klockan halv 11 går min buss in till stan. Ska träffa Millan och springa runt och titta om det finns någonting snyggt kvar efter mellandagsrean, villket är ganska tveksamt.. Men man får väll hoppas på det bästa! :) Kommer säkert bli en fika någonstans också.. Det låter som vi. ;)

Huggisar i massor. F

back again, hihi

Haha, nu är jag tillbaka efter den "flera veckor lååånga pausen". Kunde helt enkelt inte hålla mig borta från bloggen längre! har ju trotts allt inte bloggat "på riktigt" sen den 18nde december..

Idag gick mamma jag och Peppe till en damm som ligger här i närheten av huset och åkte lite skridskor. Och jag tror inte att det finns någon som är lika dålig på att åka skridskor som jag är, fyfaan! Sen hem och kolla på Twilight som jag nu har sätt fyra gånger på två dagar.. Men den är ju för underbar och shit vad beroende man blir av den. Jag värkligen hatar vampyrfilmer, men denhär kan man inget annat än att älska. Och Edward är ju så sjukt snyggast så det finns inte.

Ikväll klockan 20.00 på trean börjar Top model 11. Det vill man väll inte missa va? Ska ladda upp med glass och godis och mysa. Imorgon ska jag försöka fixa bloggen lite också.. Om jag har tid och lust förstås.
puss &herrooo! F

2009, here i come

Okey, nu är 2009 här och jag är hemma. Kanske inte riktigt å brun som jag trodde jag skulle bli med tanke på att det var ca. 35 grader i solen, men brunare vart jag iallafall och hela resan var värkligen underbar! :) Lite mycket blickar och flörtande kanske. Men annars toppen, värkligen!

När jag åkte trodde jag att jag skulle sakna bloggen som 17. Men om jag ska vara ärlig så har jag knappt tänkt på bloggen alls när jag har varit borta, och nu har jag nästan ingen skirivglöd alls. Fulaste headern har jag också. Så jag bestämde mig för att "be gone" ett tag till, och då snackar vi inte 5 dagar-en vecka, utan kanske 3-4 veckor. Vi får se.. Jag måste iallafall fixa utseéndet osv, för nu ser det inte klokt ut. Förstår inte hur jag kunde bli nöjd över det.. Men men, vi hörs om några veckor och då lovar jag att jag ska skriva om det mesta som hände i Indien osv. Gott nytt år! see u later :)

RSS 2.0