norge

hejj bloggis! :)
Jag snodde sirrrans dator och tänkte skriva ett snabbisinlägg. ;> Vaknade kvart i 10 imorse ;o har gjort de hela veckan + helgen och jag förstår inte varför.. Aja, mamma och peder satt och åt frulle, så då satte jag mig framför tvn och kolla på någon konstig film som gick.. Kommer inte ihåg vad den hette, men den hadlade iallafall om 3 killar som var ute och åkte båt och så vart dom jagade av pirater, och sen sjönk deras båt och dom simmade i land och fick bo där i 10 dagar. Sen kom piraterna dit, och sen kommer jag inte ihåg vad som hände, men den slutade iallafall med att dom kom hem, haha ;D.

Sen gick vi ut och skulle gå ner till stan, och för att komma dit så fick vi gå i en halvtimmes nedförsbacka med kringelikrokväg ;b fan vad jobbigt det var, och ni kan väll tänka hur de var att gå hem sen! jaja, sen kom vi dit och då satte vi oss och fikade på något mysigt café. Varm choklad och nått fikabröd med kokos på ^o) nu vet ni det också! haha sikket intressant inlägg.

Men nu är maten klar så nu ska jag gå och äta. :) kycklingköttbullar och potatismos ^o). haha, men jag är inte hungrig för jag har nyss proppat i mig en halv 200g chokladkaka med smartisar ;D Jajaja.. kort på massa skit kommer när jag kommer hem. pusshej (: ♥ ♥

snart så..

Godmorgon bloggen!
Jag har precis packat klart det sista, och strax bär det av till norge..
Mamma och Peder gick och duschade, så jag passade på att sätta mig här en liten stund. Åh, jag orkar inte åka dit. Jag ska sitta bak i en bil i 10 timmar, tjoho! ..
Jaja, vad gör man inte för att få träffa sin syster? :) (och för att få present (a).

Visstja, igår åkte jag hem till Disa. vi var där en stund, sen gick vi hem till vicko där vi tittade på tv, gick och köpte godis, och hyrde filmen 21. Den var bra :) Sen fick jag mina presenter, och sen gick vi hem till Disa igen och åt mackor, och sen tog jag bussen hem. Mamma kom och mötte mig (a'. Vi åt mat och kollade på nån konstig film. men den var ganska bra. jag kommer inte ihåg vad den hette ;p

Men jaja, nu tjatar mamma på mig att jag ska börja packa ut i bilen.. Vi hörs på söndag och jag hinner skriva, det beror på när vi kommer hem.
Puss ♥

älskling

lite sötisbilder från igår. <3
 

ingen bloggning på en vecka!

Godmorgon! ♥
Allt bra med er? jag har lite ont i magen.. kan bero på att jag inte orkade göra någon frukost, så det fick bli godis -.-
Jag ska snart gå och fixa iordning mig för att åka till disa :) vet inte vad vi ska göra. Blir väll film och fettiskväll som vanligt ^^. Vicko kanske kommer till henne också.. dubbelmys! =)

Ja visstja, tänkte berätta att jag kanske inte kommer blogga någonting förens på söndag också, eftersom jag ska åka till min syster i norge imorgon.. men jag kanske kan låna hennes dator någon kväll och skriva ett kortisinlägg, men vi får se. :) Men vi kanske hörs mer ikväll förresten, det beror på när jag kommer hem från disa. jaja, nu måste jag gå.
Ha ett bra lov mina små älsklingar :D!


happy birthday





Hittils har jag fått en jacka, vantar, 14 strumpor, halsband,
en christina aguilera parfym, hörlurar, 2tröjor, godis, 29 kondomer,
och så kmr ja få mer sen när ja kommer till mamma =)!
ha en bra dag, puss ♥


bild

p i c !


Haha, liiite kortare än ni trodde va? :b men jag trivs faktiskt konstigt nog i de. :)
Så här kort hår hadde jag senast i lekis. ;> jaja, man måsste ju pröva nått nytt!

Nu ska jag göra pankakstårta! puss ♥

klippklipp

hej igen :) nu har jag nyss klippt mig och det vart brao tycker jao :)
lägger kanske upp en bild sen om jag orkar när jag kommer till pappa.
Nu ska jag snart äta och sen ska jag som sagt var åka till papps. 
Men först ska ja beställa en tårta ;d

Ha en underbar dag!
pusshäj ♥


bilden är gammal som gatan.

skogen

Hejj bloggen! jag kom nyss in efter att ha tagit en långpromenad med mamma i skogen. Ganska skönt &mysigt faktiskt, men fick jädrigt ont i stortårna eftersom skorna var lite outgådda. Jaja, vad händer idag? det är frågan.. Jag ska nog klippa mig, och sen åka hem till pappa där vi kanske ska fira mig :)) me lllike<3 sen ska jag sova och vakna upp lycklig och glad!
Det känns lite sjukt nu när man kollar på klockan och ser att den bara är 12 ;o känns som mer. Men ni har väll inte glömt bort att ställa tillbaka den en timme va? det är vintertid nu folket! :D Känns mysigt. Mamma sa förut att medeltemperaturen nu skulle ligga på 5 grader om man räknara med både dag och natt. Så nu kommer det bli kallt och frost. wiiie, snart vinter och snart Indien! ♥ Gud vad mysigt det ska bli med en massa små apor hoppades överallt *drömmer mig bort*. jäjä, back to reality. nu ska jag klippa mig. Kan också avslöja att jag hadde över 30 besökare igår, och den röda tråden låg på 60! maha ;d det över.. status wtf.
pussspussspusss.


hittade en mmmysig skogsbild också! =>


försök med de du..

jag stod bakom fiskdisken och la sex laxar i en laxask

knut knöt en knut på knutekullas kulleknut

betty bought some butter but the butter was to bitter.
so betty bought some better butter to get the bitter butter better.

how much wood would a woodchuck chuk, if a woodchuck could chuck wood?
he'd chuck all the wood a woodchuck could if a woodchuck could chuck wood.


mahah, ja vet att johanna och jag kan ha våra happy moments ;)
och förlåt för mina vacka stavfel som ni säkert kan hitta lite här ch där.. ;>

många inlägg blev det idag, men så kan det gå om man inte har någonting att göra.
-♥-

cccandy :)

ja är glader :)) hahah, det är nämligen nytt "tittarrekord" ;d muhah tönt eja..
Iallafall så har jag jätteont i hjärtat och tror att jag kommer dö om ca. 47 sekunder. Men de e ok annars, för när jag kom hem från Disa så hadde mamma köpt en jättestor skål full med goooodis :D:D She know what i lllike. ;> Så ikväll vid halv 10 ska jag lägga mig framför tv och mula massa godis och kolla på Sing a long men Amy Diamond och Erik Segerstedt och massa -.-, mihi. Nu måste jag äta för min mamma är lite galen. Haha, Peder sa förut för ca. 2 timmar sen att jag skulle mata Bamse och sen glömde jag bort det, så kom han nyss och sa. Oj åt han upp allting?. Ja ba oops. Haha, så han fick mat och choklad av mig och då vart han glad. :)


En gammal bild på en vacker Disa,
och en kladdkaketaggad Felicia. ♥


Ah för er som inte fattade så är Bamse en kissekatt d; haha!


disa ♥

Hello lovelies ♥
Allt bra med er nu när det finns ett härligt lov liggandes i vecka framför oss? ;)
Jag sov hos Disa inatt. :) Vi vaknade runt 11, åt frukost och la oss och kollade på filmen 10 orsaker att hata dig. Den var bra,fasst jag har sett den några gånger ;). Igår kom Vicko till oss. Vi kollade lite på idol. Någon mer som gjorde det? Haha jag älskar Lars! Han är så skön ;d. Sen kollade vi på filmen Picture this. Den var också bra, och hon är så fin. En utav dom få som passar i glasögon :) inte för att jag tycker att det är fel på glasögon. Aja nu ska jag gå och bara kladdkaka med fisen :) Hörs senare. puss <3


Trailern från Picture this.


10 orsaker att hata dig.
Hittade ingen trailer och det var inte så bra kvalité på bilden,
men den får väll duga :)

godmorgon **)

Inget bloggande igår.. men det beror på att igår efter skolan åkte sandra och jag hem till henne, där sjung vi singstar, hoppade studsmatta, åt godis och bakade pinnbröd som vi skulle ha senare på kvällen då vi skulle ut i skogen med min *kära*klass. Vid halv 7 satte vi oss på moppen och brummade iväg mot skogen. När vi kom fram gick vi tipspromenad och sen grillade vi korv och pinnbröd. sen vad det dags att gå ut på reflexjakt i skogen. Haha, det var så sjukt mörkt ute och man såg ingenting. När vi sprang runt där inne helt livrädda och ledade efter folk så hände det lite roliga saker; Jag tappade skon och hittade den inte först, men efter ett tag så.. Kalle (lärare) blev inputtad i en buske så att man bara såg hans händer och fötter sticka upp.. Jag tappade vanten när jag skulle klappa en pinne.. Haha, och sen sprang jag och råkade sparka till en buske så att den flög tillbaka på mig rakt i ögat ^^. Sandra skulle krama ett träd med ramlade och kom inte upp.. Millan och jag gömde oss bakom en gran och sandra ba"hallå, millan? lici? millan? lici? vart är ni?" sen hoppade vi fram och sandra ba "aaaaaaa aaaaaaa aaaaaaaa aaaaaa aaaaaa" och sprang iväg och fortsatte skrika "aaaaa aaaaa aaaaa aaaaa". hahaha!
japp, det var en rolig kväll det ;) bilder kommer nog senare.
Idag är vi komplediga för igår, och jag ska nog ta bussen hem till disa lite senare. :) har inte träffat henne på riktigt länge. Och sen är det höstloooov.:D vad ska ni hitta på på lovet då? 
Jag fyller år, och sen ska jag åka till syster i norge som jag  inte har träffat på några månader.. :D Sen efter höstlovet är det 2 veckors prao. Det blir nog najs. :)
nu ska jag gå och äta frukost. Skriver senare. puss<3

Parfymtips

Här kommer fyra utav mina favorit parfymer.
Ni måsste förstå att det är väldigt svårt att förklara hur parfymer luktar,
men jag gjorde mitt bästa. Nu ska jag plugga inför provet imorgon.
puss&kram<3


Christina Aguilera.
Denna parfym, är ganska ny.
Den lutkar underbart gott, fasst kan bli lite för söt ibland.
Mamma tyckte att den var för söt, men jag tycker att den luknat mummms!
Direkt när man har tagit på den luktar den ganska starkt, men det gör väll alla parfymer. :)



Paris Hilton
Denhär parfymen luktar riktigt gott.
Den har en söt doft, ungefär som godis eller nått.
Den är ganska lik Christinas, men denhär luktar mer godis.
Många tycker nog att den luktar för sött, men inte jag.
Jag älskar den.


Armani Diamond
Hmm. Vet inte riktig hur jag ska förklara denhär doften.
Den luktar typ varmt eller nått. Lite mer vuxet kanske.
Den luktar jättegott, men om man mår illa så luktar den inte lika gått.
Så mår man bara mer illa när man luktar på den. Fasst den luktar jättegott annars!


Britney Spears.
Denhär parfymen har varit min favorit en längre tid.
Jag började älska den när jag gick i 6an eller nått.
Dess lukt påminner lite om vanilj typ.
Den luktar också typ ganska varmt &tryggt.
Jag tror att denna är min favorit utav alla =)

Haha, det är så sjukt svårt att förklara parfymdofter..
Ni får helt enkelt gå och lukta på dom själva. :D

knäppis dag

haha knasig dag som 17 idag ;d
Vi skulle igentligen ha lunch, matte, idrott och musik efter arbetspasset. Men läraren vi brukar ha i matte och idrott var sjukis, och våran vikarie var också sjuk. Så då sa lärarna att vi skulle åka till fotbollen som spelades av skollaget och bli avprickade av en lärare för att sen åka tillbaka till skolan och ha musik. (vi hadde alltsåmer än 3 timmars håltimme mellan arbetspassett och musiken. Men sen när vi kom till fotbollen så slutade matchen precis, och då var det mer än 2 timmars håltimme kvar. Men så sa våran lärare att vi skulle strunta i musiken och åka hem istället. Och då hade jag och patrik, smarta som vi är kvar våra väskor i skolan. Så vi fick ta bussen till stan och byta till bussen som går till skolan för att skynda oss som fan och hämta väskorna och hoppa på samma buss tillbaka till stan igen. Sen när vi kom till stan så var det 1 timma kvar tills bussen gick, så då gick vi till mcd och åt och sen satte vi oss på krämaren i en halvtimme och trakasserade en försäljare. Haha, hon vart så hårt dissad av en tant och vi skratta som fan åt henne och hon börja också skratta, och sen sa hon "men försök att sälja själva då!" och så skratta vi och gick därifrån, mihih.

Haha det va en tjej som skulle betala också och så började hennes barnvagn rulla iväg så hon fick springa efter den, haha!

Och så va de en nussegubbe med rullator som körde assnabbt rakt in i ett bord, och patrik och jag kunde inte hålla oss för skratt och kännde oss skit taskiga ^^ Stackars bubben.. Hahaha. Ja de va minsann en rolig knasig dag ;) Sammanlagt har jag åkt buss 9 ggr idag. kul! Jajaja, slutbabblat! ;d Tänkte väll komma med nått litet tips sen också, men det får nog bli lite senare. Nu måsste jag äta.
Sssshejk med mousimell! ♥


when i ruled the world'

hejjsan hoppsan. :)
Vad har ni för er då? jag har nyss duschat ich ska nog snart gå och lägga mig och läsa om några gymnasium. Vi var ju på gymnasiemässa på Conventum, och gissa om man fick 1000 papper elr inte..... Svar: jo! haha. Alla mina funderingar på Thoren business school lades ju iallafall ner när jag såg vem som jobbade där. Mjo en hårig mus vi namn Mantin Hylén, hahaha våran äckliga solärare som vi hade i åttan och vi som värkligen äääääälskade varandra. nooot! haha usch, vi var typ som katt &hund. uäääääh hemska tanke om att ha han i lärare i TRE fucking år. NO WAY!
Jaja. Träffade en del saknade människor där iallafall. T.ex Hanna &Alva. Andrea den jäveln va sjuk, *slåslåslå*. Haha åkte moppe med sandra dit i prickig jacka och gul hjälm också (y)..

GRATTIS PÅ 15ÅRSDAGEN KLARA BTW <3<3
nu får du fucka lagligt hur micket du vill! =)

jag känner att det är många som fyller nu.. menmen :)


Tack vare Johan så har jag har blivit in love with coldplay. ♥

dagensar

Om ni undrar varför jag aldrig lägger ut någon bild på dagens outfit så beror det på att min kamerasladd är puttsväck borta, så alla bilder jag tar blir tagna med min mobil phonie. Men här kommer iallafall 2 st.

Dagens idag;



15 oktober;


johannna.johansson.blogg.se

Hellu bloggen! Har nyss fixat klart Johannas blogg :) snyggt varte, för snygg är hon. :) Och nu ska jag snart gå  ut och fortsätta med mitt underbara  orvarbete ;> haha. Taggatagga. Men först ska jag äta någontig, annars typ dör jag. Skuulan var väll okej idag, förutom att fucking gurra och daniel tha  wannabe ska hålla på hela tiden. Men jaja odm är dumma i huvet och fattar ingenting, synd för dom.. jag överlever :) I morgon är det gymnasiemässa på Conventum. Usch jag hatar att välja gymnasium, så sjukt svårt. Om det är någon som har några tips eller nått så är det bara att säga till. tack gärna. Funderar på risbergska beteende eller barn&fritid, men vi får la se. Visstja, jag måste göra hemkunskapsläxan sen också. Vi ska låtsas om att vi ska flytta in i en lägenhet eller nått och sen ska vi handla för 30 000 och skriva upp vart och vad vi har köpt de, och sen ska vi typ inreda en lägenhet eller nått? jag fattar ingenting. haha. Men nu måsste jag dra.. Vi hörs kanske lite senare.

PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS

haha

hahaha, Sandra är cp x) Jag tog en "jättesöt" bild på henne och så fick hon damp och slängde sig över mig så att jag typ ramlade av stolen och fick ett bord i halsen. Hahaha asså seriöst våran humor slår allt :D Fick värsta skratt anfallet förut när Maggan, våran gammla tantlärare läste en berättelse och där det stod "Han kysste henne och lade handen mot hennes bröst" och Ninos "värsta porr vafan" haha skrattade i 10 mninuter så att maggan vart värsta ledsen, varje gång vi tittade på varandra så började vi asgarva. haha jaja.
Vi hörs när jag kommer hem! PUSSS!

Haha, film om sandra som visades upp på storbild inför klassen! (<-- kliiiicka)



Haha gullan, jag älskar dig <3

godmorgon!

Godmorgon mina kära läsare :)
Skola snart... åh jag längtar redan tills nästa helg, fasst de blir nog inge Hjo, för vicko jobbar. Vi får ta det en annan helg i november.  Kommer bli så jävla kul. :) Men jaja, nu ska jag sluta babbla och gå ut till bussen. Vi hörs senare ♥

Dagens ser ut  såhär; (bild kanske kommer när jag kommer hem)
vitt linne - Gina tricot
blått linne - Bik Bok
Adidas tröja - fått av Fia.
jeans - Bik Bok
UGGs - Skopunkten

Ha en bra dag! :) ♥


söndags evening.

Sitter här och dricker te för det är så mörkt och kallt ute. Har stått och lagt mycket små korvar i mycket små plastpåsar hela dagen typ d; haha låter kul va? nja men vad gör man inte när man behöver money.. Annars då, har ni hittat på nått skojj i helgen? berättaberätta. :)

Nej nu måste jag slänga mig i duschen och sen krypa ner under mitt stora varma duntäcke, mumms.Imorgon är det skola! längta som 17 inte. jaja,
take care.
                   
Mumms på väskan för 299:- och skorna för 699:- från ellos,
gimmigimmigimmi!

rösta ffs!

Nu är det såhär att min kompis syster Amanda är med i en Christina Aguilera look-a-like tävling på mtv. Man ska altså rösta på den som liknar Christina mest. Och sen är det så att Amanda är sjukt lik henne på både bilder och i värkligheten, lita på mig jag såg henne senast igår. Och hon skulle bli så grymt glad om hon vann dendär tävlingen. Så jag tycker att du ska klicka på länken här nedanför, sen trycka på ringen framför Amanda och rulla ner och trycka på OK.

Klicka här för att rösta på Amanda. Och när ni har gjort det..
Klicka där igen och rösta en gång till! Det bästa är att det går att rösta hur många gånger som helst :D

Klicka här för att komma till hennes blogg där du kan se bilder på henne osv. :)

Have a nice day lovers ♥
Vi hörs lite senare, för nu ska jag ut.

marieberg

Marieberg med mamma idag :) köpte inte mkt eftersom jag inte hade några pengar med mig, men det vart iallafall ett par benvärmare på Gina tricot och sen massa godis på Coop. Det var "haloweenrea" så godiset kostade 3,90:- hg (y).
Sen åt vi på Mcd, en dubbelchees ;d och sen hem och mummsa godis, chips och filmen Love Guru. haha så jävla skön film ;D. En aning onyttig kväll ja.. Men lite nyttig var jag iallafall eftersom jag gjorde fruktsallad förut. haha, känns bra! ;> Nu vettefan vad jag ska göra så det blir väll att leta lägga sig och läsa en tidning eller nått.. Hörs imorgon. lovee ♥


Visstja glömde skriva till det i förra inlägget, men grattis Kenza till priset för årets blogg! (en mini laptop som hon direkt gav bort till en annan bloggerska men iallafall, grattis! :)




Love guru!


dagens ;)



Haha, hellu mina käraste ♥
Här kom en riktigt vacker dagens upp ;> eftersom min kamerasladd har spårlöst försvunnit så fick det bli en vacker paintbild (det ska föreställa mig. (y)
Nej nu ska jag gå och äta chilikasssssssslerr :D:D:D mumsfilibabba.<3<3
pussssis!

provprovprov

hej bloggis! Jag har inte haft tid att skriva på ett par dagar för vi har haft svenskaprov, engelskaprov och massa spanskaglosor. och så har vi så mycket annat att göra i skolan, tillexempel 2 häften i so och matte. Men nu är jag tillbaka =) Fredag idag, så skönt! idag hade jag på mig en t-shirt från Carlings, en tröja från only, nya jeansen från Bik Bok och mina Vagabond skor från Din sko. (skrev bara för att Melisa "wannaben" bad om det. ;) Haha, ah idag slutade jag 20 i 2 och då tog jag bussen hem till mamma, somnade på bussen och vaknade hållplatsen innan den jag skulle gå av på. Tur där! sen fick jag gå hem för mamma var sen från jobbet. När jag kom hem satte jag igång nerladdningen på One Tree Hill episode 6, som jag ska götta mig framför snart när de är klar :D I love oth! Någon mer som gör? :) Och jag kan faktiskt början på en låt som är med i nått avsnitt på season 6, antingen var det i episode 4 eller så var det i 5an, jag kommer inte ihåg, och jag vet inte vad den heter ;D men status iaf ;) haha. Har ni några planer inför helgen då? Imorgon ska jag kanske till IKEA med mamma och kolla på saker till vårat nya badrum, och sen efter det ska jag kanske lägga mig och kolla oth. Sen på söndagen ska jag åka till pappa :D och hjälpa han att packa och märka..
Visstja, Sandra fyller 15 år idag också! grattis gummsi!! Och jag fyller faktiskt år om exakt 10 dagar.. hihi, skojj skojj skojj =).
Kan inte updatera någonting mer idag eller imorgon för mamma ska ha datorn och skriva omdömen hela helgen. Nu är oth klart! vi hörs! pusssss älskis ♥


;o wtf

Hallå, vad är dethär?? klockan är halv 7, och det är ju kolsvart ute ;o Hejhej vinter och ett vackert farvärl till sommarn.. Och det regnar och oskar ju ute också ;o. Lääskigt ju. Snart kommer det säkert komma en bäver eller nått och käka upp mig också. Jaja, nu ska jag ut. Pusshej lovelies.




Uppdaterng 18.50

Ja skojja bara, det oskar inte ute..

det var pappa som drog runt på soptunnan x)

grattis käjs ♥

Vaknade upp på Millans golv i morse ^^ det var lite bus... Men vi var lite lata och försov oss en kvart, men vi han endå =). Somnade lite sent igår.. Igår kväll gick vi och mötte Johanna my darling vid bussen typ kvart i 7, sen gick vi in på ica och köpte tuggummin, och sen upp till gården och satt och anackade med massa och spelade kort och nördade, sen när klockan va 5 i 9 kom vi på att vi ville ha chips, så då skjutsa sebbe ner oss på moppen, 3 på en moppe (y). Ah så dom vart väll lite sura eftersom dom precisskulle stänga och vi va lite sega. Men sen iallafall gick vi upp mot gården och så satt vi ute på en tappa i typ 2 timmar, och Daniel typ låg i mitt knä medans jag höll på med hans hår och gjorde värsta "emo"frisyren, backslick, elstöt och massa, de va mys ;d och haha, vi puttade in Anton i en buske, hihihi.. Ah och sen gick vi hem och la oss vid typ 12 elr nått, och Millans mamma va så söt och kom in mevarma mackor och varm oboy =) och på morgonen fick jag 55 minuters sovmorgon (y) så himla skönt va det :) Skolan gick snabbt också, underbart! och imorgon efter skolan ska jag upp på stan med Kajsa, sötisen som jag inte har träffat på år och dar, och som faktiskt fyller 15 år idag! GRATTIS babyhun ♥.. Får väll ta någon födelsedags fika imorgon nu när jag har fått mina pengar och allt. Jaja.. vad har ni för en då, en onsdagseftermiddag som denna..? det är ju inte det roligaste värdet ute, och det går inte heller något bra på tvn.. Typ bara the hills på mtv, men det orkar jag inte titta på =).. Nej nu ska jag gå och kolla om vi ar några kakor!
Ska till mamma imorgon, så i får se om jag skriver någonting.
Pussss &kramizzzZzzzzZZZZZZzzarrrr! hahahaha.

& ja ska (as i said before) köpa dessa sniggingar imorgon!
Dom finns på Bik Bok för 299:- :)

bikini

Förresten, kolla vilken snygg bikini jag hittade från Nelly för 399:-..
mums! :D Modellen var dock aning för smal tycker jag. Jaja.. Ha en bra dag! ♥


i väntan

Hejj bloggen! :) vad gör ni?
Jag sitter på pappas jobb och väntar på att Millan ska ringa och säga att hon sitter på bussen. Sovmorgon fick vi idag :D det gillar vi! fick gå upp 55 minuter senare än vanligt, alltså nästan en timma. Idag har jag på min svarta strumpbyxor, ett grått tiger-linne och en vit/svart/gul tjocktröja från carlings. Alltså är inte bilden tagen idag. =) Förresten så vart det nytt läsarrekord igor ^^ hihi, det gillar vi också :). Nej nu ska jag gå och sminka mig och fixa håret.. Sen bär det av till Karslund arena.
pussshej ♥




bäversvans

yeeeeey, kanske lir Hjo endå =) bero på om hanna kan, men vicko och jag kan iallafall :D Desvärre följer inte Disa med denhär gången :/ får inte sen sist.. :@ DUMMA MAMMA.
bollbollboll..
Iallafall så hoppas jag att hanna kan, jag villllljavilljavill! :D
förlåt för tjat..

Idag har jag mest bara tagit det lugt. Käkat massa glass med masssa fryyyysta hallon och koooolasååååååås ♥ ♥ ♥
Och sen skulle rota igenom min äckliga storasysters rum efter kläder, och vad tror ni jag hittar? -Jo min Tjockiströja för 590:- som har varit borta i 3 månader!!!!!! Den som jag bara har andvänt en enda gång, och som jag har tjatat om varje dag i 3 månader..... åååååååååh jag blir så arg så arg så arg och så himla irriterad! sist jag frågade henne om den va igår, ja ba "har du värkligen inte sätt min gul/svart/vita tröja som ja köpte i stockholm?" hon ba "eeh, neee.. men den kommer säkert fram snart." ååååh. Sen när jag hittade den vart jag så arg så jag blev tvungen att städa hela köket. Om ni undrar så städar jag när jag är arg, för det går så snabbt då.. jaja, förlåt för ointressanta inlägg idag.. Men så kan det gå ibland.
Imorgon ska blire Karslund arena klockan 9 och kolla på killarna i skollaget som spelar skol sm :) tagga! och jag kanske inte kommer updatera någonting imorgon, för ja ska sova hos millan ♥
Men jag skriver när jag kommer hem på onsdag :)
love på er! ni är bäst<3

En bra låt som man blir lugn av när man är stressad i onödan.. I love it;
Hello Saferide - The Quiz


ja vill till hjooooooo

åååååh, jagvill jagvill jagvill jagvill jagvill jagvill jagviiiiillllllll fira min förelsedag i hjoooooooooo! :(((((((
jagvill jagvill jagvill jagvill jagvill jagvill träffa  hannnnnnnnnnnnna och eiiiin och stiiina. Jag vill åka tåg med vickoooo och diiisaaaaaaa ;@ jag vill åka lördag söndag måndag elr tisdag!

Förlåt. Var bara tvungen. Men jag vill ju värkligen!!!!!!!!!!!.. =(=(=(

Skolan gick snabbt(y) Sandra och jag gjorde piroger på hemkunskapen. Dom smakade soja :( men annars vare bra. sen satt johan min bestis på bussen :D:D han och nicholas satt och kolla på porr hela vägen hem.. Mysiga grabbar detdär ;) haha. Nu ska ja ringa vicko, sen vet jag inte vad jag ska göra.. äta glass kanske ::D ♥ glass i stora lass ♥
Hörs sen! pössssss.

morronmorron!

godmorgon bloggen & mina kära små läsare! :)
när klockan ringde 06:17 så kändes det som jag precis hade somnat. Det känder som att  jag hade sovit i typ 3 minuter.. :/ Ah, det trodde nog min kropp också, för den ville inte gå upp ur sängen.. Somnade iallafall om och vaknade sen klockan 8. Tänkte shit bussen gick för en halvtimma sen, och jag måste till skolan, för vi har hemkunskap. Haha, jag vet att jag är lite som jag är.. Men iallafall så sprang jag in till min syster och sa att hon skulle skjutsa ut mig till bussen som går 9, så så får det väll bli, om jag inte missar den också ;b men nu måste jag gå och fixa mig. hörs när jag kommer hem! pussssss

hello header

Hellu love! :)
Vaknade runt 11, satte på tvn och eftersom bara kanal 1, 2, 4 &6 funkar på min tv så fick jag börja morgonen men Miami ink :) Kate von d är så snigg! och jag älskar hennes tattoos på fingrarna (: speciellt hjärtat. 
Ny header nu också, det var på tiden tyckte jag.. Började tröttna på den gamla, den var så ljus ;p
Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om den nya =) Nu ska jag gå och göra nudlar! skriver kanske mer sen. puss &love ♥
      

ignorera sista bilden på headern, men det va typ den enda jag hade.

giveme

okej, jag kom inte på nått att skriva om, ska iaf äta pizza nu +o( haha. tjockii


                 
tröja grå - Gina Tricot 199:-
tröja svart - Gina Tricot 199 :- (likadan)
tröja - Indiska 99,50:-
jeans Bik Bok 299 :-

ska följa med mig hem den 15 oktober :)!

you raise the sunshine everywhere

Min babe åkte hem förut :( saknar henne redan!
hon är så himla underbar, jag förstår inte ♥
Vi pusslade, dansade, sjöng om 17, gjorde kladdchoklad, åt kakor &vindruvor, kollade på barnprogram, sprang och jagade varandra runtrunt i hela huset, flög flygplan, bärde runt på katten, lekte kurragömma under täcket &i garderoben, åt kladdkaka, drack obo'y, bytte om 320 ggr, och ja.. Hadde almänt funny så att säga ;). Därför  har jag inte heller skrivit någonting idag. Har helt enkelt varit upptagen =)
Och nu sitter jao och kollar på idolklipp från igår.. Alice Svensson och Lars Eriksson är så jävla bäst! skulle kunna sitta och lyssna på när just dom två personerna sjunger, hela natten. Jag skulle aldrig aldrig tröttna! Johan Palm är också riktigt bra föresten, men inget slår A och L ;) Vad tycker ni sötisar? vem är bäst och vem är sämst? ;b
Jaja.. Kul inlägg!.. Men det kommer väll något lite intressantare inlägg sen. :)
pusssss! /f


Man kan inget annat än älska dig! ♥

♥ fredag!

My lovelie bluggis! ♥
Slutade halv 2 idag, och fick tillbaka matteproven, gick väll ganka bra. Jag fick G+/VG- ;b jag hade 26 poäng, och 27 var VG.. Men det var så himla typiskt, för jag hade gjort ett slarvfel.. Det stod att man skulle avrunda svaret, men jag hadde inte sett det, så jag hade skrivit 11,3 istället för 11 :b så typiskt mig! aja.. Igentligen skulle vi kunna ha slutat 5 i 12 också, för sista lektionen var så himla onödig. Vi hade ingen lärare, så alla satt typ och höll på med mobilerna och skickade runt filmer på när en i min klass sjunger singstar, haha :D Sen när jag kom hem såg jag att pappa hade "kopplat in" våran nya spis, så det första jag gjorde när jag kom hem var att leka lite med den. Våran förra va lite störd, alla plattor funkade inte ens, och ugnen var helt flottig ^^ Men nu är det nytt och fräscht! :) Så snart ska jag väll gå och göra mumsmums eller nudlar eller nått vara för att pröva den, hihi!
Ikväll kommer Téa hit också och ska sova här, wiie :) i love my little prinsess! she is my sweetest sweetipie ♥


i know i'm just the person i was born to be,
but who was i really born to be..


pluggaplugga'

Skolan var väll okej, slutade ganska sent + att jag hade ont i huvet och va allmänt irriterad på allt och alla hela dan, men annars vare bra :b iallafall så efter skolan åkte jag upp på stan och gick runt där med Daniel en stund, och sen kom Peppe och hämtade mig. Åkte hem, åt och har pluggat fram tills nu. Därför har jag inte bloggat nått, för att mamma har suttit brevid min och kollat på och hjälpt mig när jag pluggat. Nu sitter jag här och äter popcorn och lyssnar på Mikas lovelie låt Happy ending, den är jättegammal, men fortförande så himla skön. Jag har gått runt och lyssnat på den hela dan också. Snart ska jag fan gå och lägga mig.. Är jättetrött, och det är så himla skönt att gå och lägga sig och krypa ner under sitt varma mysiga duntäcke♥ mums! nu ska jag göra tre uppgifter till i no:n, äta upp mina popcorn och gå och borsta tänderna och lägga min och läsa en tidning elr nått :) Jag längtar tills imorgon, då är det lovelie fredag! = so, matte(kommer säkert få tillbaka proven), håltimma, idrott, håltimma, spanska & slutar 20 i 2. + Att imorgon får vi ju veta varför Kenza är så glad också ;) Det får vi ju inte glömma bort. ska nog kanske göra ny header också.. börjar tröttna lite gran på min ;p men vi får se! :)
puss! /f



mikalapika - Happy ending  (inte riktigt den riktiga variationen)

höst'

hey bloggen! ♥
Idag kom jag på att det värkligen är höst ute nu! No more summer.. Och snart kommer vintern också.
+ att jag har åkt på värsta förkylningen och fått lite smått feber på köpet, men jag överlever. Hur är det med er, kära läsare? åxo sjuka och snoriga?
Skolan idag var för jevla jobbig, matteprov, idrott, musik och massa skit. =/ Sen efter skolan på hemvägen gick jag in på ica och köpte naturgodis, för att klara av resten av kvällen. Fryser gör jag också, fasst jag ligger här i sängen under mitt stora tjocka duntäcke. Snart ska jag äta också! Hungri som 17 är jag.

Men först tänkte jag bara tipsa om en liten sak, nämligen raggsockor!
Det är så himmla mysigt nu på hösten, och varmt och skönt! Snyggt äre också men raggisar till leaggins/strumpbyxor.
men då ska de vara svarta byxor, men färgen på raggisarna spelar ingen roll, vit/grå/blå/rosa/grön/orange/gul.. ? Allt är snyggt!
Nu ska jag sätta på tv;n och tycka ännu mer synd om mig själv. Vi hörs imorron.
puss! /f



myyyyyyyys!

hejs'

Efter skolan tog Olivia♥ och jag bussen till fjugesta för att gå på sannamarken :). Kännde för att vara lite tjocka, så vi köpte massa godis, munkar och sockervadd (blått suklart!). Sen träffade vi lite folk och så.. Sen träffade jag mamma och peppe, så då gick vi och åt pizza, och sen gick vi hem.. Sen dess har jag suttit och försökt pluggat hemkunskap ;s Man ska typ låtsas om att man ska flytta in i en lägenhet, och sen ska man köpa möbler och skit för 30000 och inreda och så.. Jag fattar varken självaste uppgiften eller vad det har med hemkunskap att göra. Menmen.. Och så ringde Immi, våran söta lilla lärare hem till min mamma för att jag och Kajsa satt och kastade "bönor" på en tjock lärare ^^. Haha
Jaja.. Nu ska jag gå och duscha, och sen sovelisova =)
Imorgon är det matteprov! WIIIIIE, jag har värkligen väntat på den dagen, och nu äntligen!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D::DD::DD
(KILLME)! Ja fattar 0 av jävla phytagoras sats å skit. Han kan ta sig! gå och slicka en skål elr nått..
puss! /f

gymnasium'

Tjululu bloggen ♥
Kom nyss hem från gymnasieinformationen, och just ny känns mitt  huvud som en avokado fullproppad med frågor. Så illa är det. Jag har ingen aning om vad jag vill gå på för gymnasie. Jag tror det blir något i Örebro iallafall.. Det blir nog lättast så, annars måste jag ju även fixa pengar och boende mm. Så det står nog mellan 2/3 skolor, Virginska, Risbergska elr kanske John bauer. Sen kommer det jobbigaste, att välja linje. Det finns så himla många att välja på!
- frisör, virginska?
- mode &design, virginska?
- hotell &restaurang, virginska
- media, virginska?
- media, john bauer?
- beteendevetenskap, risbergska?
- barn &fritid, risbergska?
- RMS, risbergska?

Alltså herregud.. :/ Dethär kommer inte bli lätt, och jag känner värkligen hur paniken börjar komma. Jag har ju lixom bara 3 månader på mig att välja.
Men är det någon som har gått på någon av dom skolorna/linjerna så skulle jag bli jätteglad om ni kontaktade mig.. Skriva en kommentar eller någonting :)
Det skulle vara underbart isf..
Vi hörs nog imorgon, ska kanske på Sannamarken först och sen hem till mamma, så jag får se om datorn är  ledig där. ♥
puss! /f


stockholm'

Heyy bloggen! ♥
Herregud vad längesen det var.. Förlåtförlåtförlåt för dålig uppdatering!  Men jag kom hem så sent igår och vad riktigt trött, så jag orkade inte sätta på datorn. Menmen, nu är jag här! Och nu tänker jag lägga in lite bilder från Stockholm också. Riktigt roligt var det där, och jag hittade massor av saker, men eftersom jag inte hade så mycket pengar så vart det inte så mycket som fick följa med mig hem för denhär gången.
Idag i skolan hände ingenting speciellt. Puff(Sandra) och jag hade ju iallafall lite kul på svenskan, haha! Vi satt och peta på han som satt framför oss, så att han fick dampelidamp och böjade slå oss med böcker. Haha, i skolan skrattar man värkligen åt allting som inte ens är roligt bara för att resten suger.
Jaja, nu ska jag titta vidare på Top model, och sen ska jag gå ner och baka kladdkaka =)
Kommer kanske inte skriva någonting mer ikväll, för halv 7 ska jag på gymnasieinformation på skolan.. Men ha en bra kväll! lovee.
puss! /f




     


T-shirt/tunika från monki 180:-
Strumpbyxor från hm 98:-
"puderborste" från hm 39,50:-
Mascara från Åhlens 150:-
T-shirt från monki 100:-

♥ tack pappa

helo'

Ja e hungri..! Kännde att blev tvungen att få ut det innan jag började skriva..
Jaja.. Kom nyss hem från téa som blev en storstor tjej idag :) Hon är världens goaste!
Hon hade fått en bilbana som man kör med sånnadär dosor som typ ser ut som en pistol, i present. Och hon va så söt för att hon bara höll in knappen hela tiden så att bilen åkte utanför banan, så tillslut så bytte vi så att min bror hade hennes kontroll och hon hade en som inte var inkopplad, fasst hon trodde att det var hon som körde.. Hihi lite kompliserat vart det där ja. ;) Jag har lite bilder också, men dom vart så suddiga för jao glömde kameran så jag fick ta med mobilen.. men ja kanske lägger in nått en annan dag :)
Jag kommer iallafall inte updatera någonting i morgon, och kanske ingenting på söndagen heller, för jag ska ju till stockholm :d:d:d Och vi kommer hem på söndagskvällen, men vi får la se ;)..
Nu ska jag gå och duscha, och sen gå och lägga mig.. ska upp klockan 5 imorgon.. Vi gillart!

Och jag fyller år om 24 days ;D
Då blire pankakstårta för hela slanten!<3

puss &godnatt! /f

hola, fjolla'

Hola bloggen!
Dålig uppdatering idag, och jag har inte tid att skriva något längre inlägg nu.
Tänkte bara säga att jag ska gå och slå in paketen till téa, min lilla ängel om vi snart ska åka och gratta.
Hon fyller nämligen 3 år idag. :) GRATTIS älskling!
Men vi hörs senare när jag kommer hem, och så kanske det kommer med några bilder då också...
puss! /f

idol'

Hellu bloggis!
Jag har inte hunnit blogga någonting sen jag var i skolan, för att jag hade lite problem att komma hem. Menmen, here i am! =) Vad har ni för er då?
Jag ska iallafall snart gå och titta på Idol! :) Idag är det ju killarna som sjunger, så det blir nog kul.

Imorgon blir nog en skön dag.. Jag slutar 13.40, sen tar jag bussen hem till pappa och hjälper han att fixa lite saker tills helgen så vi åker till stockholm! :D:D Så ska jag shoppashoppashoppa, fasst jag har inga pengar så jag får sno lite av pappa (a'
Och sen måsste jag komma hem innan klockan 19.00 på söndagen, för då har ju Gossip Girl premiär på kanal 5. Det för man ju inte missa..
Nej nu har jag missat halva idol. så nu måste jag gå..
Men vi hörs imorgon när jag kommit hem till pappa, om jag inte bloggar någonting från skolan. :)
Här kommer bara lite bilder på saker jag vill köpa i sthlm. Allting kommer från HM.
Klicka på bilderna för att få se dom större!
puss! /f


                                            
Och jag bara älskar bilden på kjolen. Den ska jag köpa!<3

shool'

skuulan suger!! Så jävla tråkigt ;b jaja, keep out..
Bara 8 månader kvar, sen är det sommarlov &sen gymnasiet.. (Y)
Föresten så bestämde vi oss att följa med till Indien igår! :) Så pappa bokade, och klockan halv 6 på morgonen den 24december åker vi från Arlanda, och vi är framme i Goa klockan 20.55 -.- Får sitta på ett flygplan hela julafton, kuljul! Jaja, får hoppas att det blir värt besväret iallafall. Jag läste om nån utflykt där som vi ska åka på, och då ska vi stanna och bada vid ett vattenfall där det hoppar runt massa små nyfikna apor runt omkring oss. Fatta vad mysigt!
Men back too school, jag måste dra nu.. våran lektion börjar om 5 min..

puss! /f


Lite bilder från Goa i Indien, klicka för att se dom större :)

idol'


Kollade ni också på idol förut?
Vem tkr ni är bäst isf? Jag tkr Alice, hon har så underbar röst!
Och sen är hon så himla fin åxo.. Jag vill också vara kines/asiat eller vad hon nu är!..


Jaja.. Jag är äntligen klar med headern nu iallafall! Jag har suttit och försökt laddat upp den i 3 timmar, men sen så kom jag på hur man gjorde det! Haha jag gjorde den i paint också.. Duktig felicia!
Men min dator är lite knasig, så kan ni skriva en kommentar ifall någon bild på headern är suddig? Och isånnafall villken, så är ni söta.

Visstja, jag behöver lite hjälp av er..
Det är såhär att min pappa och hans tjej ska åka till indien 24december - 1januari.
Och jag vet inte om jag ska följa med eller inte! Och jag säga till han om jag ska det senast imorgon ;s
Jag vill inte åka för att:
- Jag missar mysiga julafton hemma med pyntad gran, paket &god frukost med gröt, ägg &varm choklad och grejor.
- Jag missar nyår!!
- Jag missar mellandagsrean
- Jag missar örebrocupen inomhus
Men samtidigt så kommer allt detdär att komma nästa år också.. Man åker ju inte till Indien varje år direkt.
Snälla lämna en kommentar!
Men nu ska jag gå och diskutera Indien med min syster.. Vi hörs imorgon, mina söta små readers =)
puss! /f

oktober'


Andrew, baby!


Yeeey, det är 1 oktober idag :D
= jag fyller om 26 dagar! (27:de).. längtalängtalängta :)!


Iallafall.. Mamma är på någon kurs och Peder sitter i möte, så det var bara att promenera i 20 minuter hem från bussen idag för min del.. Men det var faktiskt lite mysigt, för det regnade som 17 ute så det bara sprakade på luvan när man gick. :)
Annars har dagen gått ganska snabbt, det tackar vi för. Sista lektionen vi hade var musik, villket var lite kul. Patrik och jag satt nämligen och tog kort på musikläraren som då och då gör värsta minen så att hon ser ut som en sork eller nått. Och så satt vi och skrattade åt det en bra stund, (dvs tills folket fick damp på oss). Föressten, på tal om ingenting.. Är det någon som har lust att hjälpa mig med min header? Alltså hur man får dit den och så.. Jag fattar 0 och det vart ju inte bättre av att Melisa stod och försökte förklara fasst jag bara blandade ihop allting hon sa, så att jag tillslut gav upp att ens lyssna på vad hon snackade om.. Men aja, nu är jag iallafall så hungrig så att jag tror att jag dör.. Så nu måste hitta någonting att äta och sätta mig med mitt tjockistäcke framför tvn, det är typ det enda man känner för att göra när man tittar ut på dethär tråkiga vädret..
Men vi hörs väll kanske lite senare..
puss! /f

RSS 2.0