inatt



jag åker inatt! :D klockan halv 6 går planet och vi ska vara där halv 4 -.-
och jusst nu är det 26 grader där (för att det är kväll) ååh, jag älskar utlandet! :)))))

vi hörs när jag kommer hem, och snacka om att det kommer komma upp foton i massor då!



Och visstja, God Jul allesammans! ;) Det  är ju julafton imorgon, det hade jag nästan glömt haha!

julstopp!

Förlåt mina älsklingar men jag måste bort från bloggen en liten stund. till början på januari rättare sagt. reasons;

• indien 23/12-1/1
• jul
• jullov!
• slut på idéer

jag vill helt enkelt börja om lite på nytt med ett nytt år och en ny fräsh blogg glöd och en ny fräsh felicia som ser possitivt på allting. Jag vill även ha mer tid för att fota, umgås, och bara ta det lungt. Vi ses igen år 2009 (om jag inte utdaterar någonting från indien) Jag vet att det inte blir någon längre paus, men det är det lilla som räknas. Ses snart! :)
ni är guld ♥


some pics from tha volleyball ;d

 

 


volleyboll

Volleyboll tunering i skolan idag. De som hade snyggaste utklädnaden ska ha tårtkalas, och vi var för taggade ;d tyvär vann vi inte, för det gjorde nåra gröna fulingar ;b men vi hade mestadels kul ändå. Man kunde få fjäskpris också, så när det var en halvtimma kvar sprang millan, melisa och jag fram till alla lärare och sa "nemen gud, där är du ju! Shit vad vi har letat efter dig! Vi ville bara tacka för att vi har dig som lärare..." haha, för dåliga! Sen kom jag in med kommentaren "asså du glänser värkligen, jag lovar! skolan skulle vara värdelös utan dig för man blir på bra humör såfort man ser dig" på varje också, haha. Och sen skämde jag väll ut mig en aning när jag sprang fram till en lärare och ropade "men jocke där är du ju!" och sen fick jag reda på att han hette Andreas. haha, smartass! Men roligast var nog iallafall när lärarna spelade mot laget som vann och vi stod och hejade på lärarna som faan, typ skrek "ge mig ett i, ett m, ett m, ett i, vad blir det? IMMMMMMMIIIIIIIIII" haha, tillslut stod vi bara och väntade på att dom på läktarna skulle kasta en sko i huvudet på oss eller nått..

Bilder kommer sen för jag måste få dom av S, men hon är inte vid datorn just nu.. Det var iallafall allt jag hade och komma med idag, imorgon blir det fika och dansa runt granen i skolan! Vad ska ni göra på eran avslutning? :) puss &herro ♥

mamma

Är hos mamma och har ingenting att skriva. Kollar lite på bonde söker fru samtidigt som jag pratar med Hänipäni som jag ska gymma gratis med en vecka, men vi är så lata såhär runt juletid så vi orkar inte släpa oss iväg. Men det får väll bli en annan gratisvecka för oss ;)

Imorgon är det wolleyboll turnering som gäller! Haha, fyfan säger jag bara. Synd att halva våran klass är så jävla tävlingsinriktade.. Men vi får se, kan ju lyckat iallafall. Sen skulle vi klä ut oss för bästa kläderna vinner sovmorgon men vi är så tråkiga och ska bara vara svarta och vita -.- medans bästaväns klass ska vara kissekatter med öron och hela köret ;D haha! Fan vad jag kommer skratta när vi möter dom.

puss &herroooo

a week hasn't been long before, so why now?

ooh, en vecka kvar! en liten liten vecka kvar!! en liten liten liten vecka kvar!!! en liten liten liten liten vecka kvar!!!! okej, jag tror ni fattar, men serriöst, det är bara en vecka kvar till sol och värme och billiga marknader och stark kurrysås och en massa smycken och en långlång strand, och massa söta mörka småpojkar som springer runt på gatan! ja tror jag längtar.. oh boy!


barnprogram in my ♥

Har legat hemma i min säng och hostat över datorn och tvn hela dagen lång, men nu kurrar min mage väldigt mycket, så jag tror jag ska gå ner och äta lite frukost. Har varit extremt godissugen idag också, så nu är jag på lucka 21 i chokladkalendern. See u later aligater. Btw, svampbob is tha shit.


färgade linser, helt gratis!

Om du är bloggare, har bloggat i minst två månader och vill ha ett par färgade månadslinser utan styrka hemskickade till dig alldeles gratis så ska du gå in på www.fargadelinser.com och klicka på "bloggare".
Och sedan får du läsa där om hur du ska göra.

Jag valde ett par bruna eftersom jag alltid har velat haft bruna ögon.


Gratis är bäst ♥

just a day. and a holiday.

Stockholm i helgen som sagt var. Nada julklappar vart det,
men det får väll bli en sista chansen på ikea i helgen eller nått.
Idag hade vi hemkuskap och bakade tårta.
Vi var 5 st som skulle baka en tårta och den innehöll
3bananer, sylt, massa jordgubbar, 5dl grädde&vaniljsocker,
en nonstop-påse och en hel riven blockchoklad.
Snacka om att man fick ont i magen efter det ^^



8 små dagar kvar till Indien paradise ♥
underbart underbart underbart underbart!

(vet att jag nyss la ut bilden, men jag hade ingen annan ^^)

cogratz

Yääy, Kevin :D


& grattis Alice till 2dje platsen.
Nu ropar duschen på mig. ♥

hej tomtegubbar!

Idag var mysig. Ingen snöpulning och bara 2 snöbollar på låren :) Luciatåg var det också, dom sög på tänd ett ljus, dom typ "domdom,domdomdomdom,dom,domdom,domomdom,tänd ett ljus..." Alla i otakt ;d Sen var det idrott och då dasade vi juldans. Typ skuttade runt i en ring och sjöng och så. Sen risgrynsgröt -.- och sen typ sluta. :)

Imorgon bär det av till stockholm halv 6 på morgonen, ska stå på en julmarknad med pappa och irene och sälja kött -.- Men det är väll mysigt.. :P Tror vi sover där också, så bli inte ledsna om inte bloggen blir updaterad innan måndag.
Alltså, bloggfri helg i helgen.

Måste bara visa er mitt vackra mästervärk också. Han heter kurre;
 
klicka på bilderna för att se dom större.
kurre utan mun och kurre med mun.
Mobba inte hans ansiktsform! x)


donno why, but i like it! :)
bara så ni vet så är det 15 centimeter snö ute nu! om inte mer..

puss<3


snö (♥?)

om man bortser från tiden i skolan så är faktiskt snön ganska mysig. :) Jag har nyss varit ute i morronrock och tagit kort på sirran och hennes kompis när dom hoppar runt i bikini :b och imorgon är det lucia också, och så ska vi dansa juldans på idrotten ^^ Det är när man typ står i en ring och springer runt och dansar och blablabla. Men det är mysigt iallafall.

På torsdag om en vecka ska våran skola ha wolleyboll tunering, och då ska man klä ut sig och så är det fjäskdagen. (Och ni kanske fattar vad man ska göra då) ;b På wolleybollen ska vi iallafall klä ut oss för att det laget som har den bästa outfiten för några dagar ledigt som pris. Våran outfit är fan cool, men jag tänker inte berätta vad vi ska ha på oss, det får ni se på torsdag ;) Massa kort ska tas då!

Nej nu ska jag sleepa. Är hos mamma så de blir att gå upp vid 6 imorgon -.-
men vi hörs iallafall. herroooo så länge. ♥


varför har 7åringar mobil?

Hej! Jag faktiskt ingenting att skriva om. Jag har ont i huvudet för efter att gått runt med huvudet fullproppat med mattetal, volymer, mått, spanska ord, länder, städer och så vidare, och så vidare dagen ut..

Två saker kan jag iallafall säga;
1. BÄSTYJOHANNNNNNA ska stannnnaaaaaaaaa!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D (happyface<3)
2. Indien in two weeks! Längtar som 17! vill bara komma bort från denhär kalla slaskiga skiten -.-

Och sen måste jag bara berätta en sak som hände på hemvägen..
En kvinna ringde och anklagade mig (med dolt nummer) för att ha skickat sms till hennes sjuåriga son idag. För det första så har min mobil legat i mitt skåp hela dagen, och jag eller någon annan har inte skickat ett sms till han. För det andra.. Har 7åringar ens mobil? xD Jag fick min första mobil när jag gick i 5an eller nått, och då var jag väll typ 11 år. Men sju?! Det lät faktiskt lite överdrivet tycker jag. Vad ska han med en mobil till? spela snake? haha jaja, world keep change..

Nu ska jag duscha kokhett, puss!

i know you want it

Åh, känner värsta pressen på min nu.. Har matteprov imorgon och om jag inte får vg på det så kommer jag kanske bara få g i slutbetyg, och jag har värkligen kämpat för att få vg nu, och så har vi spanskaprov och om jag inte blir godkänd på det kommer jag få ig i slutbetyg.. Känns lite jobbigt, + att jag nu har suttit vid datorn i en timma utan att plugga, så nu är det dax att jag sätter fart igen. see you later, maby. <3


Ser lockande ut huh? tur att jag har mitt godis iallafall!

hihihi, bus!

Hihi okej, jag kunde väll inte hålla mig borta sååå himla länge x)
Ganska klar tror jag att jag är nu, kanske lite småsaker kvar att fixa bara. Det vart väll ganska okej, lite roligare än den förra iallafall, eller? ;b Någon som tycker att nått vart sämre, eller nått jag ska ändra på? Då är det bara att säga till vetni. Nu ska jag gå och borsta gaddarna, kolla klart på a shot at love with Tila Tequila, och vad ska jag göra sen?.. sova? kolla 2½ män? nej.. kanske plugga lite mer till spanskaprovet? ja -.-

see u tomorrow darlings!
xoxo
f
elicia


gamla vs nya.. lite skillnad på temanen kanske? x)

början på någonting nytt..

okej, jag blev tvungen att börja byta lite grann, ska försöka fixa mer imorron om jag har tid. Det ska alltså inte se ut såhär, det är bara tillfälligt ;b ska ändra massa färger och så. Men somsagt, dethär är bara början.. ;)
Hörs imorgon sötisar! ♥

pppppppoker face!

tycka synd om folk

Hej och förlåtförlåt igen för dålig updatering på senaste tiden..
Detta beror på att vi har haft minst 5 provn dom 2 senaste vekorna, och den kommande veckan ska vi ha ett matteprov, ett engelskaprov, ett spanskaprov, ett soprov och kanske ett noprov.
Det är helt sjukt hur mycket man kan ha att göra! Och sammtidigt som jag pluggade till alla prov vi haft har jag påbörjat en ny design. Så ni kanske kan tänka er hur upptagen jag har varit..? :p

förlåt igen, men nu är det väll bäst att jag sätter igång att plugga på dom 3 proven vi har på onsdag.
Vi kanske hörs senare ikväll. Ha en najs dag.
puss & herrooo

blingbling

Stan med sirran idag. Hittade lite blingbling, bland annat ett par "bamboörhängen" (typ) och ett hope, believe, fait, love armband. Det är rearea på Ur&penn så alla örhängen kostar 25:- och alla halsband 50:-, sånt gillar vi såhär runt jul. Sen gick vi till Njuta och fikade chai latte och chokladboll/morotskaka. Nu ska jag duscha och senare runt 6 bär det av mot Saras place. där blir det väll myskväll med film och så. Men nu duscha som jag sa.


armband - Guldfynd 69,50:-
örhängen - ur&penn 25:-

Haha, det är inte svett under armen, det är skugga eller nått!
Bara så ni vet ;d


after you dady<3


ily dady ♥

Slängde på mig en tisha från monki och mjukisbyxor från cubus imorse.
Hade ju ändå bara 3 lektioner +idrott, så jag orkade inte sätta på mig något speciellt.
Nu ska jag titta på när Alice blir skickad till globen.
puss!

our future

Förlåt för att jag inte har lagt ner mycket tid på bloggen dom senaste veckorna, men det är så mycket plugg och provn nu såhär innan man ska välja gymnasie och så. Och skolan kommer ju faktiskt i första hand. School is our future..

Oki, jag vill bara börja med att berätta att jag skulle gå in på Khalids blogg och rösta på Lisa Chen som årets blogg (tycker att ni ska göra detsamma va ;) Ah men då såg jag iallafall att det bara är 18 dagar kvar till julafton och 18 dagar kvar till Indien. Det kommer bli underbart! Och shit vad tiden har gått/går snabbt! Det är snart jul vafan, och 2009! Helt sjukt tycker jag.
 
Idag var det skola som vanligt, slutade 5 över halv 2 och det hände ingenting speciellt där. Sen åkte jag hem och hjälpte pappa att sätta på lappar på saker. Sen laga mat och efter det Idol. Jag tycker nog att Alice var bäst ikväll, eller kanske Kevin Robin var snyggast som vanligt iallafall. Och Alice hade snyggast kläder. Haha, släng gärna in någon kommentar om dagens framträdande. ;>

Nej nu ska jag plugga so och matte. Vi har börjat läsa mitt hatämne i skolan, nämligen geografi. Usch jag hatar det!!! Det funkar värkligen inte för mig. Island Sverige Norge Finland Ryssland och Italien är dom 6 enda länderna i Europa som jag vet vart dom ligger. Resten vill inte fastna i  min hjärna! Det finns 43 eller 46 st.. Det kommer bli IG här asså!

skola

skolaskolaskola pluggapluggaplugga!
kommer fan inte komma in på nått gymnasie iallafall..
jag ger upp. orkar inte plugga om det ändå inte ger nått.


förövrigt älskar jag min johanna sjukt mycket
och kommer gråta stora floder om det jobbiga händer.
nu ska jag ha arbetspass. puss<3
jag älskar johanna!!!


bad day

Varning för deprimerationspåvärkande text.
Couse i had a bad day today..
Började morgonen med att jag försov mig och hade 20 minuter på mig innan vi skulle åka till bussen. Sen får jag reda på att mamma har sovmorgon så jag måste cykla i en kvart. Det spöregnade och var kolsvart och mitt lyse på cykelt funkade inte. Jag stressade som en tok för att bussen snart gick och när jag kom till busshållsplatsen fick jag vänta skitlänge på bussen. Sen Satte jag mig ner och märkte att jag satt brevid en fylletant som stank rök, så när hon somnade rörde jag mig sakta bakåt i bussen ^^ Kom till stan och missade bussen precis så jag fick vänta i 10 minuter på nästa buss, och det var skitkallt och jag satt brevid en liten 12åring som satt och skrek och grinade och var allmänt jobbig. Hade elevensval och vart tillsagd 30 gånger av 30 olika lärare att man inte fick spela spel på datorn och inte ha jacka på dig. Åt världens äckligaste potatismos till mat. Hade bild och fick färg på hela tröjan. Åkte hem (fick vänta på bussen i en kvart), satt brevid en tant som pratade med mig  24/7 (men jag råkade somna medans hon pratade xD) Kom hem och gjorde té och mackor. Dränkte datorn i téför jag tappade muggen på den. Sen dess har jag inte vågat gjort någonting mer än att kolla på massa One tree hill och lite på ugly Betty.

Visstja, här kommer linnet jag köpte igår på Gina.
I like fairys! (älvor, stavning?)


Nu ska jag dricka ett stort glas kall mjölk.
Puss &herrooo!

marieberg

Förlåtförlåt för dålig updatering i helgen, jag har vart så inne i julpysslandet och chokladdrickandet, och så har det varit massa folk här, och så har jag sovit och så.. Helt enkelt inte haft tid eller lust att blogga, men det ska bli skärpning på det nu!

Idag spenderades dagen på Marieberg (ett köpcentrum i Örebro). Var där med syster och köpte julklappar och lite andra saker. Bland annat ett linne på Gina, ett par mjukisbyxor från Cubus och ett par strumpbyxor från Indiska. Tog även en mysig fika på Espresso house, Chai latte och muffins! me like alot :D

Nu ska jag plugga lite matte och sedan sova min skönhetssömn.
Vi hörs förmodligen imorgon om jag har tid..
1 Jag är hos mamma så kanske inte får datorn.
2 Har matteprov på onsdag och måste plugga för jag fattar 0.
3 Måste inviga det nya badrummet lite till.

puss &herrooo<3

RSS 2.0