ello!

Jag har inte hunnit blogga någonting idag, och det beror på att dagenhar spenderats på Marieberg. (Stort shoppingcentrum typ i Örebro). Först till skopunkten och kolla efter skor, men icke sa nicke.. Mamma fick fick hybris(flummord från hjo ;) på mig för att jag inte hittade några. Sen vidare till IKEA, köpte päronljus och lite annat smått och gott.

Sen shoppa loss litegrann på marieberg. Blandannat på Gina där det vart en mysig grå kofta och ett vanligt svart linne, sen en assnygg guldkedja från Glitter, ett lila nagellack på Parfym Pia, och slutligen ett par skor på Din Sko (yäääy)! Dock inte ett par stövlar, bara ett par ganska vanliga svarta med snören, assnygga. Coola är dom också för det ser lite ut som att det är klackskor för att det är typ en vit rand där nere.. Svårt att förklara ;b men ni får se dom någon dag i veckan!

Nej nu ska jag gå och färga håret. (Brunt igen, för mitt börjar bli lite grönt igen ;s) Klippa lugg ska jag också göra minsann :) Ni får väll se hur det blev när jag har hittat min kamereasladd (morr!) Annars får det bli någon snygg mobilbild.

Här är förresten en bild på t-shirten jag köpte på Gina häromdan. :)

Klicka på bilden för att se den större.

Kommentarer
Postat av: anna

TJUV!! haha jaa jag vet!! helt mysko:p

2009-01-19 @ 18:31:53
URL: http://anniwiwo.blogg.se/
Postat av: melissa

Melissa svarar: haha ja :)

2009-01-19 @ 19:40:59
URL: http://melissablogg.blogg.se/
Postat av: Mia

Haha, det finns faktiskt folk här i Luleå som använder ordet hybris också ^^ Inte jag dock...

2009-01-19 @ 19:41:10
URL: http://mialindberg.blogg.se/
Postat av: Amanda

Svar: Nej min guldkedja som jag hade på mig idag? (Är det den du menar? Som är på bild på inlägget "Uppdatering.."?) .. är inte från Glitter. Den är från UR&PENN! :)

2009-01-19 @ 21:07:08
URL: http://amandasstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0